Bixby – Noul asistent inteligent de pe Samsung Galaxy S8

2355

Cu ceva timp în urmă Samsung Electronics a preluat compania Viv Labs, cea care a creat asistentul personal inteligent SIRI (asistentul personal inteligent care te ajută să faci diverse lucruri, Siri poate să trimită mesaje, să efectueze apeluri, să îți verifice calendarul și altele).

Imediat după aceea, au apărut zvonuri că un nou software, bazat pe inteligenta artificiala Viv ar putea să-și facă debutul în 2017 în noul smartphone Samsung Galaxy S8.

Asistentul personal inteligent a lui Galaxy S8 ar putea fi numit Bixby.

În ultima zi a lunii octombrie2016, Samsung a depus în Corea de Sud, țara sa de origine, o cerere de înregistrare a termenului Bixby, ca marcă comercială.

În documentul de însoțire a cererii poate fi citit că Bixby va fi folosit pentru „software de calculator pentru gestionarea informațiilor personale”,și „aplicații software de calculator pentru smartphone-uri, telefoane mobile, calculatoare portabile și tablete. Și anume, software-ul va fi folosit să opereze sistemul de recunoaștere a vocii și pentru a permite utilizarea hands-free a unui telefon mobil prin recunoaștere vocală.

asistentul-personal-inteligent-a-lui-galaxy-s8-ar-putea-fi-numit-bixby

Evident că este doar o speculație acum că asistentul personal inteligent a lui Samsung Galaxy S8 ar putea fi numit Bixby dar, în acest moment totul pare foarte plauzibil.

Samsung Electronics a anunțat lansarea lui Galaxy S8 în luna februarie a anului viitor, în Spania la MWC 2017 de la Barcelona.

VIASamMobile
SURSĂGalaxyClub.nl