Dimensiunile presupuse ale lui Samsung Galaxy S8 și Samsung S8 Plus

4640

Într-o știre publicată de GsmArena, apar în exclusivitate informații despre dimensiunile lui Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 va măsura conform relatării 140.14 x 72.20 x 7.30mm.

Aproape nu există nici o ramă în lateral, abia dacă este perceptibilă. Și avem fațete subțiri sus și jos.

În timp ce imaginile arată lipsa unui buton de acasă, scanerul de amprente va fi încorporat sub display în conformitate cu cele mai recente zvonuri.

Mai scurt și mai subțire decat Samsung Galaxy S7, actual. Acest lucru se datorează faptului că ecranul curbat de 5,7-inch, care se presupune a fi pe Galaxy S8, este mult mai lat decât ecranul plat de 5.1 inch utilizat pe Galaxy S7.

Inch = Țol (în engleză inch, care se citește inci) este o unitate de măsură anglo-saxonă (sau „imperială”) pentru lungime, folosită în special în Statele Unite și în câteva state din Commonwealth, egală cu 25,4 mm (2,54 cm). Este un cuvânt împrumutat din latinul uncie.

Cu un ecran curbat de 6,2 inch, dimensiunile lui S8 Plus se pare că ar fi de 152.38 x 78.51 x 7.94mm. Aceste măsurători arată că modelul premium va fi mai înalt și mai lat în comparatie cu Galaxy S7 Edge, din nou, din cauza display-ului mai mare.

Dar există un aspect important.

Fotografiile prezintă un port micro USB 2.0, ceea ce contrazice informațiile de până acum care arătau Galaxy S8, un port USB tip C.

Nu știm ce capacitatea va avea bateria, pentru că nu este cu mult mai mult loc sub capotă în Galaxy S8 decât la Galaxy S7.

Galaxy S8 și S8 Plus ar putea fi ambele lansate pe 26 februarie și la vânzare după 17 aprilie 2017.

SURSĂGsmArena