Samsung extinde ecranul lui Galaxy S8 la 6.2 inch

1943

Potrivit unei știri apărute în The Korea Herald, Samsung a decis să mărească suprafața de afișare a viitorului smartphone Galaxy S8, pentru a atrage noi clienți.

Potrivit sursei ziarului Sud coreean, Samsung Galaxy S8 va fi lansat  în două versiuni de ecran, una de 5.7 inch, respectiv de 6.2 inch.

Se pare că Samsung vrea să satisfacă dorințele clienților săi care preferă un smartphone cu un ecran cât mai mare.

Predecesorul său Samsung Galaxy S7 a venit cu un display de 5.1 inch, în timp ce varianta S7 Edge a prezentat un display de 5.7 inch.

Chiar dacă nu face nici o schimbare în dimensiunile de gabarit ale telefonului, designul va elimina butonul de start din partea de jos, acest lucru ducând la un spațiu mai mare pentru o vizionare captivantă a ecranului.

Cum era de așteptat Samsung a „aruncat la coș” versiunea cu ecran plan, și va lansa viitorul său telefon pilot doar cu ecran curbat.

Compania Samsung lucrează la o nouă denumire a versiunii cu ecran mare, cel mai probabil aceasta va avea atașat la final particula „Plus”.

„Pentru a atrage potențialii consumatori care preferă un ecran mare, Samsung a decis să adopte ecrane mai mari pentru ambele modele ale lui Samsung Galaxy S8,” a spus aceași sursă.

VIAKoreaHerald
SURSĂTheInvestor.co.kr