Galaxy S8 un display nou, futurist, aproape fără ramă

2228

Samsung Galaxy S8 – Cel mai așteptat și anticipat smartphone din 2017, vine cu un design futurist, atrăgător.

Va avea un all-ecran de afișare până aproape de ramă, dar nu va avea cameră dublă, potrivit unor surse interne citate de Bloomberg.

Galaxy S8, unul dintre telefoanele cele mai anticipate din 2017, este declarat a fi primul ultra high-end Samsung, care va veni fără buton de pornire de origine fizică.

Înschimb, se va folosi un buton de origine virtuală plasat în spatele sticlei ecranului, înpartea de jos a telefonului.

Este un display nou, futurist, care va atrage toți ochii. Noua tehnologie va permite lui Samsung să minimizeze rama, având în același timp mult spațiu de afișare, care să domine cea mai mare parte din fața telefonului.

Samsung a declarat că a planificat a avea ecrane de dimensiuni similare pentru Galaxy S8, ca în cazul telefoanelor Galaxy anterioare.

Trebuie să existe o dimensiune mai compactă în jurul valorii de 5.1 inch și una mai mare, modelul de 5.5-inch. Ambele modele vor folosi display-uri curbe, și nu vor exista versiuni cu ecran plat.

În unele piețe, telefoanele vor utiliza cele mai recente sisteme Qualcomm Snapdragon 835.

Samsung va aduce, de asemenea, un asistent inteligent vocal nou cu Galaxy S8.

Noul asistent Bixby, va utiliza comenzi vocale pentru a trimite mesaje text, apeluri și programul de întâlniri.

Alte surse spun că Samsung va desfința, mufa pentru căști la Galaxy S8. Acest ultim raport nu comentează cu privire la mufa pentru căști.

Planul initial prevedea să se pună pe piață telefoanele în luna martie, dar după problemele cu Note 7, Samsung a implementat standarde mai stricte de testare a bateriei, care ar putea să întârzie puțin pe Galaxy S8 până în aprilie.

Siguranța dispozitivului se spune că este o prioritate de top.

SURSĂBloomberg