Samsung Galaxy S8 poate avea un modul denumit „Beast Mode”

1925

Despre Galaxy S8 și fratele său mai mare, posibil numit Galaxy S8 Plus, au apărut poate mai multe zvonuri ca niciodată, unele parcă ireale, acum apare informația că va avea un modul Beast Mode. Grație unei cereri de înregistrare a mărcii, acum avem o altă distracție – dispozitivele pot primi un nou modul denumit Beast.

În Uniunea Europeană, Samsung a depus o cerere de înregistrare a mărcii „Beast Mode”.

În ciuda lipsei de detalii suplimentare, se poate observa din hârtii că Beast Mode – mod fiara, bestie – se referă la smartphone-uri, telefoanele mobile, aplicații software pentru smartphone-uri.

Evident că nu știm exact dacă această denumire este de fapt un modul special pentru Samsung Galaxy S8. Făcând acum presupuneri, putem cădea foarte bine într-o capcană.

În anumite regiuni, Galaxy S8 se zvoneste ca ar fi alimentat de noul Snapdragon 835. Alte piețe vor folosi următoarea generație Exynos.

Ambele vor fi fabricate folosind procesul de 10nm, permițând să crească puterea fără a consuma cantități excesive de energie. De asemenea, ar putea avea 8 GB de memorie RAM în interior, oferind dispozitivului mai bune capabilități multi-tasking.

Așteptăm să vedem evoluțiile următoare în această zonă destul de fierbinte care ne ține sub presiune.

Deocamdată Samsung Electronics nu a anunțat nimic oficial.

VIAPhoneArena
SURSĂGalaxyClub