Galaxy S8 vine cu scannerul de amprentă în partea din spate

3383

Următorul Samsung Galaxy va fi cu siguranță una dintre cele mai importante versiuni de smartphone-uri din 2017.

Se spun foarte multe despre Next Galaxy, unele se vor confirma, altele nu.

Ultima știre indică faptul că senzorul de amprentă digitală e posibil să nu fie amplasat ca de obicei la locul lui sub display. Versiune cea mai recentă sugerează că ar putea fi plasat în partea din spate.

O serie de smartphone-uri au adoptat această tactică de-a lungul ultimilor ani. În general vorbind, este confortabil a avea acces la scanerul de amprente pe partea din spate, deoarece vârfurile degetelor sunt în mod natural în spatele telefonului atunci când este ținut în mână.

Unul dintre furnizorii Samsung a lansat recent o astfel de componentă și se crede că Samsung ar putea să o folosească pentru Galaxy S8.

Un raport din publicația coreeană Naver, pune această componentă de detectare digitală a amprentei pe spate, probabil sub camera din spate (sau două camere, conform unor știri).

S-a afirmat până acum că Galaxy S8, este posibil să includă un senzor optic de amprentă, dar în cazul în care acest nou raport este corect, nu va fi cazul.

De asemenea, raportul menționează că Samsung Galaxy S8 va avea un senzor de recunoaștere a irisului care a fost introdus de Samsung la începutul acestui an, cu răposatul Galaxy Note 7.

Senzorul de recunoaștere a irisului a lui Galaxy S8 va fi mai rapid decât cel folosit de Samsung la smartphone-ul anterior de rău augur.

Odată ce Galaxy S8 este lansat cu tehnologia de recunoaștere a irisului, Samsung se poate angaja cu bănci și instituții financiare pentru a re-lansa serviciul Samsung Pass.

Samsung Pass scanarea irisului pentru aplicații care conțin informații bancare sensibile. Cea mai sigură metodă de protecție agreată de tot mai mult de bănci.

Samsung, evident, nu a comentat cu privire la acest raport, astfel că este prea devreme pentru a fi siguri unde va fi plasat acest scanner. Să sperăm că se va clarifica acest lucru în săptămânile ce vor urma.

Pe parcursul următoarelor două luni, este foarte probabil să mai avem tot felul de scurgeri de informații, și poate imagini, care ar trebui să ofere o idee măcar, asupra ceia ce așteptăm.

Galaxy S8 urmează să fie prezentat la MWC 2017 în februarie.

SURSĂSamMobile