Samsung Galaxy S8 vine echipat cu un scanner optic de amprentă

2137

Am auzit deja, mai mult decât câteva informații despre Samsung Galaxy S8, presupus ca următoarea navă amiral a concernului Samsung Electronics. Cea mai recentă informație, indică faptul că dispozitivul va include un senzor optic pentru amprentă, ceia ce ar fi o premieră mondială pentru un smartphone.

Chiar dacă unele dintre primele detalii despre Galaxy S8 au fost interesante, este greu de obținut mai multe despre acest nou telefon. Informațiile anterioare au indicat că Galaxy S8 va veni cu full-screen și scanerul de amprentă în afișajul în sine, fără buton fizic.

Recunoaștere optică este mai rapidă și mai precisă, deoarece tehnologia optică poate scana o amprentă digitală printr-o placă de sticlă, oferind o mai mare siguranță sistemului  identificare a smartphonului.

Această caracteristică biometrică este considerată foarte eficientă pentru gigantul high-tech din Coreea de Sud, fiind de o mare importanță și pentru utilizatorii smartphone-ului Samsung Galaxy S8. Sunt foarte multe persoane, nu numai oameni de afaceri, care dețin în memoria telefonului date mai mult decât confidențiale iar dacă aceste ajung în posesia unor persoane răuvoitoare pot cauza multe probleme.

Compania Samsung Electronics face întotdeauna eforturi pentru a impresiona consumatorii cu caracteristici noi, dar este deosebit de important ca S8 să fie cât mai aproape perfecțiune.

VIASamMobile