Acasă Stiri Samsung Galaxy Xcover 4 - cu procesor Exynos 7570 SoC

Samsung Galaxy Xcover 4 – cu procesor Exynos 7570 SoC

Samsung Galaxy Xcover 4, specificațiile telefonului dezvaluie cip-setul Exynos 7570 la interior.

Exynos 7570 este primul cip-set entry-level de la Samsung Electronics, fabricat pe baza tehnologiei de 14nm FinFET.

Au trecut aproape doi ani de când Samsung a adăugat la linia de smartphone, Galaxy Xcover.

Pentru cei care nu cunosc, seria se concentreaza pe o construcție robustă, care poate rezista la manipulări și condiții dure, și vine la un cost mult mai ieftin decât cele ale gamei Samsung Galaxy S.

Pe parcursul ultimelor zile ale lunii ianuarie, Galaxy Xcover 4 a primit hârtie de certificare Wi-Fi și acum, avem unele perspective cu privire la specificațiile sale.

Lansat în aprilie 2015, Samsung Galaxy Xcover 3, nu a rupt gura târgului pe partea de specificații.

Cu un cipset mic, Marvell Armada PXA1908, 1,5 GB RAM și un 4.5-inch, 480×800 de afișare, cu siguranță, nu va câștiga vreun premiu pentru performanță.

În comparație cu predecesorul său, Exynos 7570 se pretinde a oferi performanțe cu 70% mai mari în timp ce utilizează cu 30% mai puțină energie.

Informațiile reperate de la testarea de performanță Geekbench, arată că Samsung Galaxy Xcover 4, cu număr de model (SM-G930F), va fi dotat cu un procesor Samsung Exynos 7570, împreuna cu 2GB de memorie RAM. Procesorul principal este însoțit de un procesor grafic Mali-T720, care poate sprijini rezoluții de până la 720×1280.

Camera din spate probabil va avea o rezoluție de 8MP, în timp ce camera pentru selfie de pe partea din față poate fi de 5MP.

Listarea Geekbench dezvăluie, de asemenea, că smartphone-ul este testat pe platforma Android 7.0 Nougat, ceea ce înseamnă că Galaxy Xcover 4 va rula Android Nougat la lansare și nu mai „vechiul” sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Similar cu smartphone-urile anterioare Galaxy Xcover, Galaxy Xcover 4, va fi cu siguranță un dispozitiv robust, eventual, cu o certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă, probabil la șocuri și vibrații, împreună cu certificarea MIL-STD-810G.

MIL-STD-810G, este un standard militar din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc echipamente testate în baza acestui standard.

Galaxy Xcover este de fapt un dispozitiv de nișă, ca țintă pentru utilizatorii care doresc un smartphone mai dur, pe care îl pot folosi chiar și în condiții de lucru extreme, fără să fie nevoie să-și facă griji cu privire la deteriorarea sa.

Nu suntem foarte optimiști, dar ar putea fi posibil ca Samsung Galaxy Xcover 4 să fie prezentat la conferința de presă a lui Samsung la Mobile World Congress 2017, în Barcelona, la sfârșitul acestei luni.

Stiri

Seria Galaxy Tab S8 a apărut pe Amazon cu imagini și specificații

Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria Galaxy Tab S8 alături de smartphone-urile Galaxy S22 în luna februarie. Ei bine, acum seria...

Frigiderul Samsung Bespoke ales „Produsul Anului 2021” în Polonia

Frigiderul modular Samsung Bespoke a deschis un nou capitol în personalizarea aparatelor electrocasnice. Încă de la lansare s-a bucurat de foarte multe...

Galaxy S21 Ultra: actualizare Expert RAW pentru camera telefoto

Expert RAW este o aplicație destul de nouă, care oferă capabilități de imagine profesională celui mai recent smartphone Samsung. Lansată în noiembrie...

Cum să utilizați Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

Cu seria Galaxy Watch 4, Samsung a debutat sistemul de operare Wear OS 3. Astfel a adus aproape toate caracteristicile și serviciile...

Samsung The Freestyle – la precomandă primiți un set Galaxy Buds Live

Samsung Electronics UK Ltd a anunțat lansarea Samsung The Freestyle, un proiector mic și compact unic. Este un proiector proiectat inteligent pentru...

Galaxy S22 Ultra cu S Pen va fi un înlocuitor pentru seria Galaxy Note

În mai puțin de trei săptămâni Samsung va anunța noua serie Galaxy S22. Până acum, de departe sunt deja cunoscute cele mai...

Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta

Gama Bespoke a debutat la Samsung cu aparate electrocasnice cum ar fi frigidere, aspiratoare, uscătoare de haine sau purificatoare de apă și...