Acasă Stiri "Infinity Display" - Ecran aproape fără ramă pentru Samsung Galaxy S8

„Infinity Display” – Ecran aproape fără ramă pentru Samsung Galaxy S8

Surse foarte credibile, au dezvăluit exclusiv pentru The Guardian, detalii despre urmatorul smartphone-pilot de la Samsung Electronics.

Galaxy S8 va fi anunțat la sfârșitul lunii martie și pus în vânzare în jurul datei de 21 aprilie.

Samsung Galaxy S8 va veni în două dimensiuni, cu un „display infinit” aproape fără ramă, practic din muchie în muchie și un scanner de iris, a aflat ziarul britanic The Guardian.

Lansarea și punerea pe piață se face mai tărziu decât fusese planificat initial, adică la Mobile World Congres din Barcelona în luna februarie, ca urmare a knockout-ului primit de Note 7.

The Guardian este un cotidian din Regatul Unit, înființat în anul 1821 cu numele de The Manchester Guardian. Din anul 1959 numele a fost schimbat în The Guardian și este deținut de compania Guardian Media Group. A fost inființat pentru a asigura și a proteja libertatea jurnalistică și valorile liberale, fără interferențe comerciale sau politice. Ziarul are un tiraj de 351.031 exemplare zilnic. 

Cele doua variante vor avea ecrane de la 5 inch la 6 inch. Ambele telefoane vor veni cu caracteristica dual-margine de afișare curbată, la fel ca Galaxy S7 Edge. Ele vor avea aproximativ aceași mărime ca și frații lor mai mici Galaxy S6 și S7, doar ecranul va fi mai mare.

Samsung ar putea adăuga logo-ul său pe partea din față a telefonului pe ramele de sus sau jos care totuși sunt substanțial mai subțiri.

Samsung a mutat scanerul de amprentă pe partea din spate a dispozitivului, S8 va avea și o mufă tradițională de 3,5mm pentru căști au declarat mai multe surse.

Din aceleași surse, a fost confirmat faptul că tehnologia biometrică de scanare a irisului va fi disponibilă pe Galaxy S8, permițând utilizatorilor să deblocheze/blocheze smartphone-urile lor și pentru a se autentifica.

Galaxy S8 va avea o structură „duo pixel” similar cu aparatul de fotografiat de la Galaxy S7, situat pe partea din spate a dispozitivului. Aparatul foto va cuprinde o caracteristică încorporată de recunoaștere a obiectelor, similară cu Google Goggles.

Samsung Galaxy S8 va avea un procesor nou, construit pe baza tehnologiei de 10nm al companiei, fiind unul dintre primele telefoane care dispun de așa ceva. Telefonul va fi echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 și 64GB de memorie interna, extensibila până la 256GB prin card microSD, un port USB tip C va fi disponibil, de asemenea.

Va avea și o nouă versiune pentru setul cu cască Samsung Gear VR și pentru aparatul de fotografiat Samsung Gear 360.

Galaxy S8 va veni, de asemenea, cu un asistent de inteligență artificială, care poate efectua diferite sarcini, cum ar fi recunoașterea obiectelor, folosind camera de smartphone. Două surse diferite au sugerat că ar putea fi numit Bixby, bazat pe tehnologia dobândită de compania sud-coreeană prin achiziționarea Viv Labs în luna octombrie.

Nici una dintre sursele de care vorbește The Guardian nu a putut confirma numele de Bixby.

Samsung intentionează, de asemenea, să vină cu o serie de noi accesorii pentru Galaxy S8.

O nouă stație de andocare și servicii care transformă Galaxy S8 într-un computer desktop Android. Conectarea la un monitor, tastatură și alte periferice numite DeX (extensie desktop) vor fi disponibile.

Data de lansare exactă nu a fost încă confirmată cu exactitate din nici o sursă, sursele citate mai sus, sub o anumită protecție, susțin totuși că Samsung va face Galaxy S8 disponibil pentru cumpărare în jurul datei de 21 aprilie.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...