Lansarea Galaxy C5 Pro și Galaxy C7 Pro amânată până în ianuarie 2017

2300

Samsung Galaxy C5 Pro și Galaxy C7 Pro ar putea fi lansate doar în ianuarie 2017.

Platforma Weibo postează o știre, dintr-o sursă de încredere, conform căreia Galaxy C5 Pro (SM-C5010) și Galaxy C7 Pro (SM-C7010), prevăzute pentru lansare în această lună în China, sunt în întârziere și nu vor ajunge pe rafturile magazinelor la vânzare, mai devreme de ianuarie 2017.

Vă reamintim că ambele telefoane au fost duse recent în India pentru evaluare și testare, și au apărut pe unele baze de date de analiză comparativă a produselor.

În ceea ce privește componentele interne ale Galaxy C5 Pro, se zvonește că va fi alimentat de la un procesor Snapdragon 625 și cel puțin 3 GB de RAM.

Din fericire, avem specificații mai detaliate pentru cel ce va fi Galaxy C7 Pro. Receptorul a fost reperat pe Geekbench, cu un afișaj Full HD de 5.7 inch, un procesor Snapdragon 625, 4GB de RAM, un aparat de fotografiat frontal 16MP, același număr de megapixeli având și camera orientată spre spate, are o baterie de 3.300 mAh non-amovibilă (nu este detașabilă).

Ca de obicei, cel mai bine este să luam aceste specificatii, ca informații neîntemeiate deoarece mai avem ceva timp până la confirmare, aceasta venind odată cu lansarea celor două telefoane.

Chiar și cu lansarea lor întârziată, nu trebuie să mai așteptăm prea mult timp pentru a afla ce as are Samsung în mânecă.

Cele mai noi dispozitive din gama Samsung Galaxy C, sunt în continuă creștere și câștigă tot mai mulți adepți.

Fiți siguri că o să fim pe fază și vă anunțăm imediat.

Urmăriți iLoveSamsung.ro! ;)

VIASamMobile