Samsung a depus o cerere pentru marca comercială – Samsung Hello

1669

Cererea pentru marca comercială – Samsung Hello – a fost depusă la European Intellectual Property Office (Oficiul European de Proprietate Intelectuală).

Nu este clar momentan ce este această marcă, dar ar putea fi, eventual, un alt serviciu de inteligență artificială AI pentru Galaxy S8.

Aplicația permite utilizatorilor de computere și dispozitive mobile să interacționeze cu conținutul unității despre informații, imagini și alte subiecte de interes general.

În cererea de descriere a aplicației se menționează:

Utilizatorii pot cere informații personalizate în funcție de preferințele lor despre vreme, muzică divertisment, jocuri, călătorie, știință și despre sănătate. Deasemenea, despre contactele existente în memorie, precum și despre știri de natură socială, prin comandă vocală și de recunoaștere a vocii.

Mai ales ultimele cuvinte din această propoziție ne pune pe gânduri.

Inteligența artificială AI, desemnează un domeniu de cercetare în cadrul informaticii. Definiția cea mai acceptată a inteligenței artificiale a fost dată de John McCarthy în 1955: “o mașină care se comportă într-un mod care ar putea fi considerat inteligent, dacă ar fi vorba de un om”. Sistemul respectiv este capabil să învețe, cu sau fără ajutoare externe, cu scopul de a se îmbunătăți permanent.

Facem rapid legătura cu asistentul artificial inteligent Bixby de la Samsung, mai ales că acesta se va regăsi în curând pe Samsung Galaxy S8.

Judecând după descrierea de mai sus, Samsung Hello, poate fi și un posibil înlocuitor al lui Bixby, conceput pentru a ne ghida și ajuta în viața de zi cu zi.

Să fie Samsung Hello, această „aplicație software„, legată de Bixby într-un fel?

Poate că va fi o extensie a acestei tehnologii – AI, care are drept scop de a face viața mai ușoară pentru utilizatorii viitoarelor smartphone de la Samsung, vorbim aici de Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Sau poate viitorul asistent personal inteligent pentru următoarele telefoane premium care vor fi lansate de Samsung, după Galaxy S8.

Totuși, – Buna ziua (hello) – se cam potrivește la noul Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, care se va lansa la sfârșitul lunii martie.

Aceasta este o pură speculație în acest moment, nimic nu este bătut în cuie deocamdată.

Cu toate acestea, având în vedere accentul pus de Samsung pe AI pentru smartphone-uri în acest an, vom putea afla destul de curând ce este cu acest Samsung Bună, și se pare bun pentru toate.

VIAGalaxyClub.nl