Acasă Stiri MWC Update - Samsung Galaxy Tab S3 o tabletă foarte solidă cu...

MWC Update – Samsung Galaxy Tab S3 o tabletă foarte solidă cu sistem de operare Android

O tabletă mult mai bună decât ne-am fi așteptat, foarte solidă, prima cu Android, elegantă cu multe caracteristici multimedia.

De obicei, Samsung foloseste MWC pentru a anunța noile sale telefoane pilot Galaxy S.

În acest an, gigantul tech sud-coreean a decis să amâne anunțul (stăm și noi în tensiune) pentru motive pe care le-am scris de mai multe ori.

Așa că, dispozitivul cel mai interesant primit de la Samsung la MWC Barcelona a fost Samsung Galaxy Tab S3.

Chiar dacă aceasta nu compensează lipsa unui telefon pilot Samsung, Galaxy Tab S3 este o tabletă foarte solidă cu sistem de operare Android.

Galaxy Tab S3 are ce nici o tabletă nu a mai avut, Android. Design-ul pare a fi conceput pentru smartphone-uri, doar timpul ne va spune dacă această abordare va lucra în beneficiul lui Galaxy Tab S3.

Altfel design-ul lui Galaxy Tab S3 este destul de standard, – frontal plat, display 9.7 inch și setul standard de butoane.

Butonul de start cu scaner de amprente încorporat, un spate plat cu aparatul de fotografiat în partea de sus. Nu e nimic de inspirație revoluționară, dar totul este premium.

Ce este nou în design este configurarea difuzoarelor, reglate profesional de AKG by Harman, iar acestea oferă un sunet foarte satisfacator, este destul de tare.

AKG Acoustics fondată în 1947 în Viena, este un producător austriac de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii aferente pentru piețele profesionale. A fost achiziționată de Harman Internațional Industries, și are sediul în San Fernando Valley SUA. Harman a fost cumpărată de Samsung Electronics cu 8 miliarde $.

Cu un design minimalist și rafinat tableta Galaxy Tab S3 a fost realizată prin aplicarea de panouri de sticlă lucioasă, armate cu un cadru de aluminiu, rezultând o estetică fără sudură.

Există două capace disponibile pentru tabletă,  una cu o tastatură și una fără.

Dimensiunile sunt de 237,3 x 169 x 6 mm și cântărește 429 g.

Și, are un însoțitor S Pen. Vârful stiloului este de doar 0,7 mm, iar sensibilitatea sa de presiune a fost îmbunătățită pentru o mai bună experiență de scriere. Nu numai asta, dar corpul stiloului a fost extins, ceea ce face într-adevăr să-l simțim ca un stilou, în loc de o scobitoare incomodă.

Qualcomm Snapdragon 820 și 4GB de memorie RAM permit utilizatorilor să se bucure de un conținut HDR realist, oriunde ar merge. Galaxy Tab S3 are, de asemenea, încărcare rapidă și oferă 12 ore de redare video la încărcare completă.

În plus, dispozitivul are 13 megapixeli cameră foto în spate și 5 megapixeli față, pentru fotografii clare și de calitate.

Cu o estetică elegantă, caracteristici optimizate de divertisment, și mai multe instrumente pentru a rămâne conectat și productiv, Samsung Galaxy Tab S3 oferă utilizatorilor o experiență de tabletă care este incredibil de distractivă și eficientă.

Vom reveni cu specificații, caracteristici și preț!

Stiri

Apple iPhone 13 departe de a fi original, a copiat multe de la Samsung

Apple a lansat de câteva zile noua serie Apple iPhone 13 împreună cu sistemul de operare iOS 15. Ca de obicei evenimentul...

Frigiderele Samsung cele mai bune în evaluarea StiWa din Germania

Frigiderele Samsung au fost recunoscute ca fiind cele mai bune frigidere din Germania. Cea mai mare organizație și fundație germane a consumatorilor...

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...