MWC Update – Samsung Galaxy Tab S3 o tabletă foarte solidă cu sistem de operare Android

1992

O tabletă mult mai bună decât ne-am fi așteptat, foarte solidă, prima cu Android, elegantă cu multe caracteristici multimedia.

De obicei, Samsung foloseste MWC pentru a anunța noile sale telefoane pilot Galaxy S.

În acest an, gigantul tech sud-coreean a decis să amâne anunțul (stăm și noi în tensiune) pentru motive pe care le-am scris de mai multe ori.

Așa că, dispozitivul cel mai interesant primit de la Samsung la MWC Barcelona a fost Samsung Galaxy Tab S3.

Chiar dacă aceasta nu compensează lipsa unui telefon pilot Samsung, Galaxy Tab S3 este o tabletă foarte solidă cu sistem de operare Android.

Galaxy Tab S3 are ce nici o tabletă nu a mai avut, Android. Design-ul pare a fi conceput pentru smartphone-uri, doar timpul ne va spune dacă această abordare va lucra în beneficiul lui Galaxy Tab S3.

Altfel design-ul lui Galaxy Tab S3 este destul de standard, – frontal plat, display 9.7 inch și setul standard de butoane.

Butonul de start cu scaner de amprente încorporat, un spate plat cu aparatul de fotografiat în partea de sus. Nu e nimic de inspirație revoluționară, dar totul este premium.

Ce este nou în design este configurarea difuzoarelor, reglate profesional de AKG by Harman, iar acestea oferă un sunet foarte satisfacator, este destul de tare.

AKG Acoustics fondată în 1947 în Viena, este un producător austriac de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii aferente pentru piețele profesionale. A fost achiziționată de Harman Internațional Industries, și are sediul în San Fernando Valley SUA. Harman a fost cumpărată de Samsung Electronics cu 8 miliarde $.

Cu un design minimalist și rafinat tableta Galaxy Tab S3 a fost realizată prin aplicarea de panouri de sticlă lucioasă, armate cu un cadru de aluminiu, rezultând o estetică fără sudură.

Există două capace disponibile pentru tabletă,  una cu o tastatură și una fără.

Dimensiunile sunt de 237,3 x 169 x 6 mm și cântărește 429 g.

Și, are un însoțitor S Pen. Vârful stiloului este de doar 0,7 mm, iar sensibilitatea sa de presiune a fost îmbunătățită pentru o mai bună experiență de scriere. Nu numai asta, dar corpul stiloului a fost extins, ceea ce face într-adevăr să-l simțim ca un stilou, în loc de o scobitoare incomodă.

Qualcomm Snapdragon 820 și 4GB de memorie RAM permit utilizatorilor să se bucure de un conținut HDR realist, oriunde ar merge. Galaxy Tab S3 are, de asemenea, încărcare rapidă și oferă 12 ore de redare video la încărcare completă.

În plus, dispozitivul are 13 megapixeli cameră foto în spate și 5 megapixeli față, pentru fotografii clare și de calitate.

Cu o estetică elegantă, caracteristici optimizate de divertisment, și mai multe instrumente pentru a rămâne conectat și productiv, Samsung Galaxy Tab S3 oferă utilizatorilor o experiență de tabletă care este incredibil de distractivă și eficientă.

Vom reveni cu specificații, caracteristici și preț!

VIASamsung News