Galaxy Note 7 – Actualizare forțată de soft (60% limitare încărcare baterie)

1755

Samsung a anunțat că va actualiza softul lui Galaxy Note 7, pentru unitățile defecte, ceeia ce va limita încărcarea bateriei cu până la maxim 60%. Acest este un prim pas spre o rezolvare a problemelor care le are phablet-ul companiei din Coreea de Sud.

Suntem siguri că după această măsură gigantul high-tech sud-coreean va mai lua și alte asemenea măsuri dacă va considera necesar pentru a rezolva această problemă. Samsung Electronics este un nume pre mare pentru a lăsa o astfel de problemă, apărută neașteptat, problemă care îi poate afecta reputația.

Samsung Australia a anunțat că actualizarea softului se va întâmpla automat la toate modelele Samsung Galaxy Note 7 cumpărate. De asemenea actualizarea va introduce și pictograma unei baterii verzi, pentru ca utilizatorii să identifice faptul că smartphonul este unul sigur în utilizare.

galaxy-note-7-60-limitare-incarcare-baterie„Siguranța clienților noștri este prioritară pentru noi. Din acest motiv, ne străduim să identificăm și să luam  toate măsurile necesare  pentru a proteja siguranța clienților „, a declarat Richard Fink, vicepreședinte  IT & Mobile, Samsung Electronics Australia.

Aceste actualizări de soft nu sunt încă disponibile în Statele Unite ale Americii. Compania Samsung a anunțat că înlocuirea terminalelor Galaxy Note7 se va face nu mai târziu de 21 septembrie 2016.

Noul Galaxy Note 7 în condiții de siguranță va avea pe cutie un pătrat negru mic.

SURSĂPhoneArena