Motivul pentru care Galaxy Note 9 are o cameră dublă orizontală

1478

Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8 de anul trecut au fost extrem de criticate datorită amplasării scanerului amprentelor digitale. Acest lucru a fost în cele din urmă corectat cu gama Galaxy S9 la începutul acestui an prin introducerea unei noi configurații verticale a camerelor foto. Cu toate acestea, conform recentelor imagini cu Galaxy Note 9, se pare că modulul camerei orizontale se poate întoarce împreună cu un scaner de amprente repoziționat.

Dat fiind că Samsung Galaxy S9+ a venit cu o frumoasă cameră verticală dublă, am fost cu toții convinși că și Galaxy Note 9 ar putea să meargă pe același drum, folosind aceeași soluție. Cele mai recente informații de la cunoscătorii în materie de pe web vorbesc de o situație complet diferită. Dar de ce o astfel de alegere? Poate companiei Samsung nu-i place soluția utilizată cu cel mai recent smartphone din Gama S?

O baterie mare este, fără îndoială, unul dintre cele mai interesante zvonuri despre phablet-ul Samsung Galaxy Note 9. Este un zvon care a persistat de luni de zile și mergem mai departe cu el, dimensiunea bateriei fiind estimată undeva între 3.850 mAh și 4.000 mAh. Și se pare că bateria mai mare ar putea fi motivul pentru care Samsung a decis să păstreze setarea orizontală a camerei din spate a lui Note 8 pe viitorul Galaxy Note 9, în loc să le plaseze pe verticală la fel ca pe Samsung Galaxy S9+.

Pe Galaxy Note 8, Samsung a inclus doar un acumulator de 3.300 mAh, numeroși fani criticând compania sud-coreeană pentru capacitatea bateriei. Din acest motiv, Samsung se pare că s-a orientat spre o capacitate între 3.850mAh și 4.000mAh. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, Samsung trebuie să creeze cât mai mult spațiu posibil în interiorul dispozitivului, astfel încât acesta să poată găzdui o baterie mai mare, de unde rezultă revenirea la poziționarea orizontală a camerelor foto.

Cuvântul fotografie are la origine două cuvinte provenite din limba greacă: phōs care se traduce ca lumină și graphis care se traduce a scrie. Se traduce ca scriere cu lumină. Data oficială a invenției fotografiei este 1839, când Louis Daguerre a prezentat invenția numită de el „daghereotip”. Proprietar al invenției a devenit statul francez.

Ice Universe, care este sursa acestei informații, a postat o actualizare pe profilul său Weibo arătând clar de ce viitorul Galaxy Note 9 va avea o poziționare a camerelor diferită de cea a lui Galaxy S9. Ice Universe a postat imagini despre ceea ce este aparent o husă de protecție pentru Galaxy Note 9. Imaginile nu lasă loc de interpretare. Totuși, pentru același lucru pe Note 8 camerele au fost practic identice, bateria care a fost în phablet a avut doar 3300 mAh!

Compania sud-coreeană este pe deplin conștientă de dezavantajele care apar la configurația orizontală, dar, de asemenea, pare dornică să facă pe plac clienților, de unde și scanerul de amprente nou poziționat, care va sta sub modulul camerei.

SURSĂSamMobile