Samsung Galaxy S7 Edge este disponibil oficial în varianta de culoare: Albastru Coral

2622

Samsung Electronics a lansat oficial ediția a VI-a lui Galaxy S7 Edge: Albastru Coral. Știrea vehiculată intens de câteva săptămâni a devenit realitate. Utilizatorii se pot bucura acum de noua culoare.

Începând cu 1 noiembrie 2016, Samsung Galaxy S7 Edge va fi disponibil pe anumite piețe din întreaga lume. Detalii specifice privind disponibilitatea vor fi anunțate de către furnizori pentru fiecare piață regională prin reprezentanțele Samsung.

Noua editie Albastru Coral, urmează tendințele de culoare din acest an, care sunt mai puțin intense și mai liniștite. Inspirată de natură, culoarea albastru coral strălucește de parcă ar lumina din interiorul telefonului.

albastru-coral-galaxy-s7-edge-oficial

Samsung a aplicat un cadru metalic auriu pentru contrastul telefonului. Combinarea celor două tonuri de culoare este în același timp calmantă atrăgătoare și sofisticată.

Dispunând de un design elegant, având curbe ergonomice, Samsung Galaxy S7 Edge încorporează tehnologii mobile de ultimă oră care îmbunătățesc și incită experiența utilizatorului.

Printre caracteristici avem camera foto dual Pixel, prima punere în aplicare pe un smartphone, oferind imagini mai luminoase și mai clare chiar și în lumină scăzută, rezistența la apă și praf și slot pentru card micro SD.

În plus față de culoarea Blue Coral, Galaxy S7 este disponibil în onix negru, aur platinat, alb perlat, titan argintiu și roz auriu.

SURSĂSamsung News