Samsung asigură clienții de siguranța bateriei lui Galaxy S8

2081

Samsung vrea să liniștească consumatorii înainte de lansarea lui Galaxy S8, „La Samsung, siguranța a fost întotdeauna prioritatea noastră.”

Declarația de mai sus aparține unuia dintre capii companiei Samsung Electronics.

Dupa problemele cauzate de bateriile aflate la bordul lui Galaxy Note 7, compania coreeană reasigură clienții săi, înainte de viitoarea lansarea a lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8.

Cel mai recent clip video care este prezentat mai sus, este o sinteză a celor anterioare, în care firma Samsung prezintă modul în care înțelege să se concentreze asupra siguranței și calității produselor.

Pentru mulți iubitori ai produselor Samsung, sosirea iminentă a seriei Galaxy S8, și puțin mai târziu a lui Samsung Galaxy Note 8, este poate puțin îngrijorătoare.

Aceasta prin prisma faptului că, mai ales Galaxy S8, va avea aceași baterie ca fostul smartphone Note 7, baterie care a fost principala cauză a ieșirii premature din scenă a acestui terminal de la Samsung.

Celelalte telefoane produse de Samsung, ca să enumerăm numai câteva, Galaxy S5, Galaxy S6 și S6 Edge, Samsung Galaxy S7 respectiv S7 Edge, au fost în topul vânzărilor și bateriile lor au fost foarte apreciate.

Compania sud-coreeana Samsung Electronics, a reamintit, de asemenea, liniile principale ale procesului de fabricație a produselor sale, a controlului riguros al smartphone-urilor. Controlul privind siguranța bateriei a fost reproiectat pentru a cuprinde opt puncte considerate esențiale la o baterie.

Ultimul videoclip prezinta prin intermediul imaginilor cum se controlează bateria în aceste opt etape, cum se calibrează și cum se testează.

Aparatele sunt supuse unor condiții extreme, unor șocuri de temperatură printr-o serie teste de rezistență la scară largă, dincolo de standardele de control a calității din industria de securitate.

Samsung a declarat că tehnicienii săi analizează fiecare componentă prezentă în telefonul inteligent pe tot parcursul ciclului de producție.

Compania sud-coreeană vizează să liniștească clienții cu privire la siguranța și calitatea produselor Samsung, promovând în același timp inovarea ca motor al companiei pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru clienții săi.

Samsung subliniază faptul că inovarea și siguranța face parte din cultura societății, și pentru companie acestea sunt o prioritate.

Samsung speră să uite episodul nefericit al lui Galaxy Note 7, o dată cu lansarea viitoarelor smartphone-uri din seria Galaxy S8, ele bat insistent la ușă și o să la vedem în curând.

Samsung Galaxy S8 respectiv S 8+ și Galaxy Note 8, vin cu multe promisiuni și mari ambiții.

VIAFrAndroid