Samsung extinde compatibilitatea cu Galaxy Gear şi pentru Galaxy SIII, S4 şi Note II

2157
amsung va extinde compatibilitatea cu Galaxy Gea-iLoveSamsung.ro

Samsung Electronics a anunţat că mai multe aparate vor fi compatibile cu Galaxy Gear, un accesoriu perfect care face comunicarea mobilă mai uşoară şi mai plăcută. Galaxy Gear va fi disponibil pentru Galaxy S4, SII şi Note II în Germania, în octombrie.

Samsung va extinde compatibilitatea cu Galaxy Gear şi pentru alte aparate inclusiv pentru: Galaxy S4 mini, S4 Active, Mega 5.8, Mega 6.3 şi S4 zoom printr-un software update începând cu sfârşitul lunii octombrie. Programele de software update pentru fiecare aparat vor varia în funcţie de ţară şi de furnizor de telefonie. Galaxy Gear va permite utilizatorilor de Galaxy S4, SII şi Note II să dea şi să primească apeluri şi să vadă mesaje sau notificări dintr-o privire. Pentru a verifica mesajele mai importante, utilizatorii pot lua dispozitivul principal şi aplicaţia Smart Relay le arată conţinutul în întregime. Utilizatorii pot găsi aplicaţii sociale pe Samsung Apps care le permit  menţinerea contactului cu reţelele de socializare prin intermediul lui Galaxy Gear.

Compatibilitatea cu Galaxy Gear - pentru Galaxy SIII, S4 şi Note II- ilovesamsung.ro

Cu o cameră de 1.9 megapixeli, utilizatorii pot face fotografii prin simpla atingere a ecranului Galaxy Gear. Ele sunt apoi salvate în galeria dispozitivului principal. Utilizatorii se pot bucura de o aplicaţie Pedometru şi pot folosi Galaxy Gear pentru a controla muzica de pe dispozitivul principal. Bineînţeles, acest dispozitiv funcţionează şi ca un ceas, având posibilitatea de a-i schimba interfaţa cu 10 tipuri de opţiuni pentru ceas incluse şi multe altele disponibile pe Samsung Apps.