Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat televizorul QLED ultra-mare, Q9

Samsung Electronics a lansat televizorul QLED ultra-mare, Q9

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului QLED TV de 88 de inch (223,52 cm), Q9, în America de Nord și Corea de Sud.

După lansarea acestui televizor în Asia de sud-est la începutul acestui an, modelul Q9 va consolida poziția de vârf a lui Samsung pe piața de televiziune ultra-premium la nivel mondial.

Noul model este, de asemenea, programat să fie lansat în Europa în cursul acestei luni.

Modelul Samsung Q9 oferă o calitate inegalabilă a imaginii și o performanță pe măsură, precum și un design futurist și elegant, dezvoltat în funcție de spațiul de locuit al consumatorilor.

Modelul a obținut scoruri record la testele de la Video Magazin, una dintre cele mai renumite reviste de electrocasnice din Germania, și a fost apreciat drept „o foarte bună soluție practică pentru televiziunea HDR„.

Video-Magazin prezintă tendințele din tehnologie și testează produse de ultimă oră din domeniul electro-casnic, pentru a oferi consumatorilor informații despre acestea. Face un top al produselor din punct de vedere hardware, software și securitate pentru a evidenția cele mai bune produse.

La Samsung, ne propunem să extindem amprenta noastră pe piața de televiziune ultra-premium, cu modelele ultra-mari de televizoare QLED, care încorporează combinația perfectă de tehnologie și artă„, a declarat Jongsuk Chu, senior vicepreședinte al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Cu o calitate superioară a imaginilor și funcții inovatoare, suntem convinși că gama noastră de televizoare QLED va continua să conducă în vânzări și să consolideze poziția de lider a lui Samsung pe piața mondială a televiziunii„.

Pe măsură ce consumatorii continuă să solicite ecrane mai mari și televizoare premium, Samsung a introdus modelul QLED TV de 88 inch (2,24 metri!) pe piața mondială, pentru a adăuga acest fenomenal Q9 la gama de televizoare QLED, care mai include și modele de 55, 65 și 75 inch.

Ca televizor unic, atinge un procent de culoare de 100 %. În general televizoarele Samsung QLED reproduc imagini bogate și colorate, așa cum au fost prevăzute să fie, folosind tehnologia dot quantum. Televizorul QLED oferă, de asemenea, o luminozitate remarcabilă și o gamă largă de culori, care permit televizoarelor să furnizeze culori detaliate și un contrast subtil, chiar și la luminozitatea de vârf.

Televizoarele QLED ajută la menținerea unei ambianțe plăcute în încăperile în care sunt amplasate, iar cablul optic transparent, cunoscut sub numele de conexiunea invizibilă, permite conectarea la dispozitive periferice fără dezordinea cauzată de cablurile tipice. Montarea pe perete completează designul perfect al televizoarelor QLED permițând o vizionare relaxantă.

Caracteristicile telecomenzii QLED, ca dispozitiv de comandă, permit utilizatorilor să controleze toate dispozitivele conectate la televizor printr-o singură telecomandă.

În luna iunie, Samsung a lansat, de asemenea, televizorul UHD premium de 82 de inch, ca parte a strategiei brandului de a oferi consumatorilor o gamă mai largă de opțiuni de televizoare cu o dimensiune mare a ecranului.

Pentru mai multe informații despre acest superb produs premium care este Q9, vizitați news.samsung.com

Stiri

Apple iPhone 13 departe de a fi original, a copiat multe de la Samsung

Apple a lansat de câteva zile noua serie Apple iPhone 13 împreună cu sistemul de operare iOS 15. Ca de obicei evenimentul...

Frigiderele Samsung cele mai bune în evaluarea StiWa din Germania

Frigiderele Samsung au fost recunoscute ca fiind cele mai bune frigidere din Germania. Cea mai mare organizație și fundație germane a consumatorilor...

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...