Samsung a anunțat că lansează Bixby Voice în SUA

1800

Bixby, asistentul digital oferit de Samsung, a fost lansat împreună cu Galaxy S8 și S8+ la începutul acestui an, acum Samsung a anunțat că lansează Bixby Voice în SUA.

Capacitățile de voce ale asistentului inteligent Bixby ar fi trebuit să fie lansate în Statele Unite odată cu lansarea celor două telefoane Samsung Galaxy S8 și S8+, dar a fost amânată cu mai mult de trei luni. Luna trecută, Samsung a început un program beta pentru a testa Bixby Voice în SUA care acum este disponibil pentru toata lumea din țară.

Bixby Voice a fost lansat în Corea de Sud în luna mai.

Bixby înțelege limbajul natural, astfel încât să puteți folosi modul în care vorbiți zilnic pentru a efectua comenzi vocale.

Samsung susține că tot ceea ce se poate realiza prin atingerea ecranului unui smartphone poate fi făcut acum prin comenzi vocale folosind Bixby Voice. În afară de toate aplicațiile stocate pe Samsung Galaxy S8 și S8+, Bixby funcționează și cu câteva aplicații terțe, inclusiv Facebook, Google Maps, Google Play Music și YouTube. Samsung intenționează să lucreze cu mai mulți dezvoltatori de aplicații de la terțe părți pentru a integra funcțiile Voice în aplicațiile lor.

Bixby este alcătuit din patru părți principale: Hello, Reminders,Vision și Voice. Toți utilizatorii Samsung Galaxy S8 și S8+ din SUA și Corea de Sud care vorbesc în engleză vor putea acum să folosească Bixby Voice pentru a face diferite lucruri doar prin comenzi vocale.

Cu Bixby Vision, focalizați pe diferite obiecte, atingeți pictograma Vision iar Bixby caută unele similare, iar dacă-l orientezi spre text îl poate traduce dintr-o limbă în alta, astfel încât să puteți citi un meniu sau un semn de tranzit și să călătoriți cu ușurință. Recunoaște codul QR, arată informații despre vinuri, dacă scanezi eticheta, afli toate informațiile despre acel vin.

Poate fi activat după ultima actualizare a aplicației, utilizând butonul dedicat din partea stângă a telefonului Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Injong Rhee, vicepreședinte executiv la Samsung Electronics, a declarat: „Bixby – este o interfață inteligentă care vă permite să faceți mai multe lucruri cu telefonul. Vrem să oferim o experiență cu adevărat multimodală, astfel încât utilizatorii să poată interacționa cu telefonul în multe feluri – prin vizionare, atingere, tastare sau voce – cele mai naturale căi de a interacționa cu lumea, sunt acum disponibile pe telefonul dvs. smartphone „.

Deoarece modulul Voice este profund integrat în sistemul de operare, acesta poate fi utilizat pentru a efectua acțiuni în mai multe etape, precum și aplicații multiple. Asistentul digital își îmbunătățește abilitățile în timp, datorită tehnologiei de învățare profundă. Poate fi folosit pentru a face lucrurile cele mai simple dar și pentru probleme mai complexe cum ar fi găsirea imaginilor cu felurile de mâncare pe care ați făcut clic săptămâna trecută, poate trimite e-mailuri către mai multe contacte fără să atingeți niciodată afișajul.

Iată câteva videoclipuri oficiale care prezintă unele dintre cele mai importante caracteristici ale lui Bixby.

SURSĂSamsung News