Samsung colaborează cu Under Armour pentru aplicații de fitness

1971
Samsung Electronics a prezentat o colaborare cu Under Armour, brand-ul american de sport pentru îmbrăcăminte și încălțăminte inovatoare și revoluționară.

Totul pentru a oferi o experiență autentică de fitness cu dispozitive ușor de purtat, prin combinarea tehnologiei mobile de vârf din domeniu a lui Samsung, cu experiența de fitness a lui Under Armour.

Under Armour, Inc. este un renumit producător american de articole sportive cu sediul în Baltimore, Maryland, Statele Unite.

Cele mai bune aplicații de fitness de la Under Armour își vor croi drum spre Samsung Gear Fit 2, Gear S2 și Gear S3, au dezvăluit cele două companii într-un comunicat comun.

„Această colaborare reunește cele mai bune tehnologii ușor de purtat, produse de Samsung, cu multitudinea de echipamente de sport de neegalat a brand-ului Under Armour”, a declarat, Younghee Lee, Vice Președinte Executiv al Global Marketing în cadrul Samsung Electronics. „Entuziaștii de fitness vor avea o experiență extraordinară atunci când vine vorba de integrarea unui design practic și a unor aplicații inteligente pentru activități legate de sport”.

Mike Lee, Chief Digital Officer la Under Armour a declarat: „Suntem încântați să lucrăm cu unul dintre cele mai puternice și recunoscute branduri din lume. Samsung este renumit pentru dispozitivele sale inovatoare, elegante, dar și practice. Aceasta noua colaborare va oferi oportunități suplimentare pentru integrarea în continuare a tehnologiilor de urmărire a nutriție personale și de urmărire a activității sportive, permițând tuturor sportivilor să-și îndeplinească obiectivele și să tindă spre unele mai bune.

Under Armour va dezvolta patru dintre aplicațiile sale de sănătate și fitness de renume la nivel mondial, pentru Samsung Gear FIT2, Samsung Gear S2 și Gear S3, oferind amatorilor de fitness o experiență perfectă și condiții de sport convenabile, precum și accesul la comunitate digitală a lui Under Amour. Aplicațiile de fitness care vor fi disponibile ca parte a Under Armour Connected Fitness sunt, UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun și Endomondo. Impreuna cu integrarea, Samsung va oferi funcționalități unice pentru utilizatorii Gear FIT2, Gear S2 și Gear S3.

Aplicațiile vor merge mână în mână alături de caracteristici exclusive a purtabilelor Samsung.

UA Record, MapMyRun și MyFitnessPal sunt deja disponibile pe Gear Fit 2, Endomondo este setat pentru a fi disponibil până la sfârșitul acestei luni.

Versiunile pentru Samsung Gear S2 și Gear S3 vor fi lansate pe parcursul acestui an, potrivit Samsung.

Disponibilitatea și domeniul de aplicare poate varia în funcție de fiecare regiune și de piață.

SURSĂSamsung News