Samsung a început vânzările lui Galaxy Note 7 FE renovat

2536

Conform presei din Corea de Sud, The Investor, din 7 iulie Samsung a început vânzările lui Galaxy Note 7 FE renovat, a cărei producție a fost suspendată anul trecut din cauza problemelor legate de baterii.

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a reînviat Galaxy Note 7, vânzând acum o versiune mai ieftină, Galaxy Note 7 FE, renovată, în Corea de Sud.

Vânzările lui Galaxy Note 7 Fan Edition, care are toate caracteristicile lui Galaxy Note 7, vor începe la un preț stabilit la 699.600 won (echivalentul a 610 dolari SUA), ceea ce reprezintă cu aproximativ 30% mai ieftin decât atunci când telefonul a fost lansat anul trecut.

Luând în considerare problema bateriei, Galaxy Note 7 FE vine cu o capacitate a bateriei de 3.200 mAh, care este mai mică decât cea inițială de 3.500 mAh ce a fost la început pe Galaxy Note 7.

Samsung a alocat 400.000 de unități ale acestui smartphone pentru vânzare în Corea de Sud prin intermediul celor trei mari operatori de telefonie mobilă din țară.

Galaxy Note 7 Fan Edition are un display QHD Super AMOLED de 5,7 inch, un procesor Exynos 8890, memorie RAM de 4 GB, memorie internă de 64 GB și slot pentru card microSD.

Note 7 FE vine de asemenea cu caracteristici importante care au echipat și originalul Note 7, cu software-ul actualizat, cu funcționalitate S Pen, dar cu o limitare a asistentului personal inteligent Bixby, asistent care a fost introdus pentru prima dată pe Samsung Galaxy S8 și S8+ lansate la începutul acestui an.

Nu include funcția de recunoaștere vocală a asistentului digital, dar utilizatorii pot folosi Bixby Home și Bixby Reminder.

Bixby Reminder, vă reamintește de ceva ce puteți uita. Când mergeți ca să cumpărați ceva, spuneți lui Bixby: „Amintește-mi să cumpăr ouă când sunt la supermarket.” Și vi se va aminti când ajungeți acolo. Îi puteți solicita să întrerupă un videoclip pe care îl vizionați pe telefon, și vă va aminti mai târziu de unde ați oprit vizionarea.

Telefonul are, de asemenea, o cameră primară de 12 MP cu focalizare automată și înregistrare video 4K. Există o cameră de 5 MP orientată spre față, un scaner pentru iris și un cititor de amprentă. Android 7.0 Nougat este preinstalat, iar opțiunile de conectivitate includ LTE, GPS, a / b / g / n / ac dual-band, Bluetooth 4.2, NFC, un port USB de tip C și un jack de 3,5 mm.

Compania a declarat că, spre deosebire de originalul Galaxy Note 7, noul dispozitiv poate fi transportat la bordul unei aeronave fără restricții, bateria fiind supusă unor verificări și teste extrem de amănunțite pentru a evita orice fel de probleme.

Samsung spune că nu a luat încă o decizie cu privire la vânzarea lui Galaxy Note 7 FE în alte țări. Compania a spus recent că nu intenționează să vândă aceste telefoane revigorate în Statele Unite.

SURSĂTheInvestor