Zvonuri despre specificațiile lui Samsung Galaxy A5 (2017)

2419

Există deja zvonuri și rapoarte legate de lansarea lui Samsung Galaxy A5 (2017), și despre specificațiile sale.

Specificațiile hardware pentru Galaxy A5 (2017) sunt deja în presă, de când au fost prezentate de către Geekbench în luna august a acestui an.

De atunci, multe scurgeri de informatii, mai mult sau mai puțin adevărate au ajuns să fie făcute publice.

Chiar și după toate aceste speculații, nici o informație nu este sigură cu privire la data de lansare a telefonului sau prețul său.

În urma informațiilor din luna august despre Galaxy A5 (2017), specificațiile telefonului ne arată un ecran de afișare de 5.2 inch, 1080p, cu Gorilla Glass 4.

De asemenea, este posibil să aibă un ecran AMOLED. Ecranul este, de așteptat să fie curbat pe margini, și de menționat doar că ecranul va fi 2.5D (este un termen folosit pentru a descrie proiecții grafice 2,5D și tehnici similare utilizate pentru a produce imagini sau scene pentru a simula aspectul de tri-dimensional – 3D).

Totuși trebuie să ținem cont că este un mid-ranger și că vorbim despre ecran, doar că este posibilă această variantă. Alte specificații, dispozitivul ar putea include 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare, precum și 16 MP camera frontală și spate.

Acest dispozitiv sigur nu este o excepție de la smartphone-urile mid-range produse de Samsung în acești ultimi ani.

Samsung Galaxy A5 (2017), se zvoneste ca ar avea un design din sticlă 3D în spate, și un scanner de amprente digitale, care este de așteptat să fie noul senzor pentru toate receptoarele mid-range de la Samsung.

Aparatul este, de asemenea, rezistent la apă, iar puterea bateriei pare să fie de 3000mAh.

Așteptăm un conector USB tip C și Dual SIM. (SIM prescurtarea de la Subscriber Identity Module (modul de dentificare a abonatului), reprezintă o cartelă inteligentă care conține numarul de telefon al abonatului, detalii codate de identificare în rețea, PIN-ul și alte date ale abonatului).

Toate aceste speculații se vor lămuri o data cu lansarea telefonului.

SURSĂSamsungRumors