Un posibil Galaxy S9 Mini pe Geekbench cu specificatii mid-range

1082

Anul 2018 ar putea fi anul în care Samsung aduce înapoi seria „Mini” a telefoanelor sale emblematice Galaxy S. Cel puțin aceasta este concluzia după apariția în mediul online a acestei informații. De la apariția pe scenă a lui Samsung Galaxy S5 Mini aproape de fiecare dată după lansarea unui nou super telefon de către Samsung, această știre revine ca un laitmotiv. Dar să nu zicem niciodată, nu.

Au fost ceva zvonuri despre o versiune Mini a ultimului model pilot Samsung, acum un misterios dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-G8750 se presupune că este testat pentru lansare ca Galaxy S9 Mini. Sigur că acest dispozitiv se poate dovedi a fi altceva dar se pare că există, deoarece SM-G8750 a apărut în baza de date Geekbench.

Prima mențiune a unui Galaxy S9 Mini a venit odată cu listarea pe Geekbench care ne spune că este un dispozitiv mid-range. Are un procesor Snapdragon 660 sub capotă, cu opt nuclee de 1,84 GHz și 4GB de RAM. Telefonul rulează Android 8.0 Oreo, de unde concluzia că SM-G8750 este un dispozitiv nou care se află în curs de dezvoltare. Nu se pot obține alte specificații de la Geekbench, așa că va trebui să așteptăm aparițiile aparatului și în alte locuri pentru a obține mai multe detalii.

Dar, din nou, nu putem spune cu certitudine dacă acesta este Galaxy S9 Mini sau este altceva. Numărul modelului nu se potrivește cu nimic din ultimii ani de la Samsung. Galaxy S5 Active a fost SM-G870A, dar Samsung utilizează numărul de model SM-G89xA pentru smartphone-urile Active, iar dispozitivele Galaxy S Active au oricum caracteristici de ultimă oră. Este posibil ca telefonul SM-G8750 să fie un telefon cu bandă largă exclusiv pentru piața chineză, pentru a permite firmei Samsung să concureze mai bine cu producătorii locali, deși în acest moment nu putem fi siguri.

Samsung Galaxy S9 Mini a marcat 1619 puncte în testul single-core și 5955 în testul multi-core. Nu se cunosc prea multe în ceea ce privește camera, bateria și alte detalii, dar se zvonește că dispozitivul este în prezent în faza de testare în China, deci ar trebui să auzim mai multe detalii în perioada următoare.

Următorul eveniment de lansare mobilă la nivel înalt de la Samsung va avea loc probabil în această toamnă la IFA Berlin 2018. Galaxy Note 9 va fi cu siguranță în centrul atenției, dar asta nu înseamnă că un nou dispozitiv mid-range nu poate fi de asemenea prezentat.

Începând cu ediția a 10-a din anul 1933, până la ediția a 16-a  din anul 1939, patronul manifestărilor de la IFA Berlin a fost un personaj de tristă amintire din conducere Germaniei naziste din acea vreme, ministrul propagandei din Reich, Dr. Josef Goebbels.

Ultimul dispozitiv Mini din seria S (S5 Mini) a fost dezvăluit în iulie 2014 și a umplut plăcut distanța dintre cele două lansări majore ale anului din cadrul programului gigantului high-tech sud-coreean. În realitate, aceasta este probabil cea mai sigură soluție.

Este posibil ca Samsung să fi reorganizat substanțial telefoanele Mini din seria S ducându-le spre seria A și, cu siguranță, excelentului Galaxy A5 este un S8 Mini, chiar dacă poartă alt nume.

SURSĂSamMobile