Samsung lansează aplicația Samsung Music pe televizoarele inteligente

1072
Samsung Electronics a anunțat că aplicația Samsung Music, disponibilă pe smartphone-urile Samsung Galaxy, va fi acum disponibilă și pentru televizoarele Smart. Aplicația va începe să apară pe televizoarele Samsung Smart până la sfârșitul lunii aprilie 2018, a declarat gigantul tehnic sud-coreean. Samsung va lansa aplicația Samsung Music pe televizoarele inteligente lansate după 2016 în această lună, aceste televizoare acceptă diverse servicii muzicale, cum ar fi Melon, Bugs și Spotify. Cu toate acestea, compania este acum pregătită să introducă muzica proprie pe televizoarele inteligente care rulează sistemul de operare Tizen. Utilizatorii Samsung Smart TV vor putea să transmită direct muzică din aplicație. Descărcările sau alte servicii cu plată nu sunt incluse în versiunea inițială pentru televizoare inteligente. Aceste funcții se așteaptă să fie adăugate în actualizările ulterioare. Ultima ediție, din 2018, a televizoarelor inteligente Samsung vine cu platforma de inteligență artificială a companiei, Bixby. Aceste televizoare vor înțelege acum și vor răspunde comenzilor utilizatorilor, cum ar fi „Porniți melodiile de la Samsung Music„. Compania a declarat că programul detaliat al lansării poate varia în funcție de modele. Aplicația Samsung Music pentru smartphone-uri este doar o aplicație muzicală standard cu toate caracteristicile de bază. Muzica de pe dispozitiv poate fi listată ca piese, albume sau cântăreți. Puteți să vă alegeți ce preferați. Aplicația vine cu setări standard pentru egalizatoare, inclusiv Pop, Classic, Rock și Jazz. Cu toate acestea, se așteaptă ca aplicația Samsung Music pentru televizoarele inteligente să facă mult mai mult decât atât. De asemenea, Samsung lucrează la un difuzor inteligent integrat cu Bixby. Astfel, cu această ultimă facilitate, Samsung ar putea planifica și extinderea facilităților pe televizoarele Smart TV înainte de lansarea difuzorului inteligent, mai târziu în acest an.

Hulu TV este un serviciu american de abonament la cerere, deținut de Hulu LLC în asociație cu Compania Walt Disney, Comcast și Time Warner, cu sediul în Los Angeles, California. Hulu provine din limba chineză iar semnificația primară este „deținător de lucruri prețioase”. Semnificația secundară este „înregistrare interactivă”.

De asemenea Hulu Live TV este acum disponibil pe Samsung Smart TV. Hulu este un serviciul video american, disponibil cu Live TV pe mai multe pe platforme, inclusiv Samsung. Platformele care au suport Hulu, primesc o interfață de utilizator actualizată, făcând să găsești și să urmărești mai ușor conținutul stocat. Inițial, este disponibil numai pe modelele 2018 ale televizoarelor Samsung Smart. Cu toate acestea, compania promite să lanseze în curând suport pentru mai multe televizoare anterioare anului 2018. Cu Hulu aveți acces la programe live și la cerere de la peste 50 de canale de top.  
SURSĂIotGadgets