Galaxy Note 9 posibil și în galben, iată cum ar putea să arate

2182

După ce au fost atâtea zvonuri despre Samsung Galaxy Note 9 în ultimele luni, zilele trecute a venit și ceva concret, Samsung a stabilit în sfârșit o dată pentru evenimentul mult așteptat în care Galaxy Note 9 va fi prezentat publicului – 9 august.

Ca de obicei, compania high-tech ne-a prezentat un scurt clip, de data aceasta subliniind S Pen-ul, despre care se zvonește că va împacheta mult mai multe îmbunătățiri față de modelele anterioare, dar mai este și altceva care ne-a atras atenția. Culoarea stiloului care a fost afișată în prezentarea video și în fotografiile și invitațiile la prezentare.

Este evident galben, dar dacă îl privim mai de aproape nu este nimic asemănător cu nuanțele „de auriu” pe care le-am văzut pe Galaxy S7, Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 și Note 8. Arată parcă mult mai saturată și mai scumpă, ai impresia că nu arată ca un galben „pur”, ceea ce pare ciudat. Dar este probabil doar o iluzie. Probabil acest lucru este rezultatul tehnicii de redare care a fost utilizată pentru crearea acestui clip. Fundalul este albastru profund și prezentarea este pe această nuanță. S Pen-ul prezentat în clip este de fapt un model 3D și, ca atare, este alcătuit din materiale diferite care au proprietăți reflexive diferite. O nuanță ușor verde pe S-Pen este probabil rezultatul modelului 3D care reflectă o parte din acel albastru din fundal, ceea ce creează o distribuție verde pe S-Pen.

Cel mai interesant este faptul că butonul din partea superioară a pixului S-Pen este albastru, în timp ce restul este galben. Acest lucru ar putea însemna că Samsung pregătește o versiune a lui Galaxy Note 9 cu un cadru galben și albastru în spate. Albastrul se regăsește și în logo-ul companiei Samsung, ar fi deci o variantă. Dacă ne uităm la dispozitivele Samsung Note anterioare cu S-Pen, butonul de sus al stiloului a avut întotdeauna aceeași culoare ca și restul dispozitivului. Acest lucru ar putea însemna că va veni și un Note 9 în albastru și galben? Nu putem fi siguri 100% în acest moment, dar privim înapoi la modelele anterioare, este într-adevăr posibil.

Semnificația culorii albastre este asociată cu spiritualitatea și calmul. Potrivit studiilor științifice, albastrul este culoarea preferată a majorității oamenilor, în special a bărbaților întrucât nuanțele întunecate ale acestuia sunt considerate extrem de masculine și mai semnifică succesul, autoritatea și afacerile.

Imaginile prezentate în acest material au fost făcute de PhoneArena și se bazează pe informații preliminare despre dispozitivele respective, cum ar fi planurile și fotografiile live ale dispozitivelor sau ale accesoriilor. Ca atare, imaginile nu sunt reprezentative pentru designul final al dispozitivului.

Cei de la site-ul PhoneArena au renunțat la fundalul albastru și la nuanțele de verde și au imaginat în schimb un Galaxy Note 9 cu spatele galben pe un fundal alb. Arată mai bine fără tenta verzuie, dar nu putem fi siguri dacă aceasta este ceea ce Samsung are în minte pentru noua opțiune de culoare.

SURSĂPhoneArena