Un posibil succesor pentru Galaxy A8+ primește certificarea FCC

864
Pe baza rezultatelor de pe platforma Geekbench, am scris recent  despre un smartphone Galaxy A cu numărul de model SM-A750FN. Numărul modelului indică un succesor al actualului Galaxy A8+ (2018). Nu au fost multe informații despre acest dispozitiv de atunci, acum a fost văzut pe site-ul FCC cu certificarea aprobată. Așa cum suntem obișnuiți cu certificările de la FCC, nimic semnificativ despre noul dispozitiv nu este dezvăluit. Conform SamMobile, singurele informații despre specificațiile sale provin din rezultatul înregistrării anterioare. Înregistrarea de pe Geekbench menționează un procesor Exynos 7885, 4 GB de memorie RAM și Android 8.0 Oreo la bord. Deoarece aceste specificații nu sunt foarte diferite de actualul Galaxy A8+, este posibil ca rezultatul de referință să fie de la un prototip înainte de finalizarea telefonului.
Prea devreme pentru un succesor a lui Galaxy A8+ (2018).
Nimic altceva nu se cunoaște în prezent despre acest model. Cu toate acestea, certificarea comisiei americane FCC, este un indiciu clar că dispozitivul ar putea apărea pe piață în lunile următoare. Dacă este într-adevăr aproape de lansare, ne putem aștepta la mai multe scurgeri în următoarele săptămâni. Aproape toate telefoanele inteligente Samsung au transpirat multe informații înainte de lansarea lor oficială. În ciuda tuturor presupunerilor și a dovezilor circumstanțiale, nu este încă sigur că acest dispozitiv va fi un succesor al actualului Galaxy A8+ (deși șansele sunt ridicate). Samsung Galaxy A8+ (2018) a fost lansat pe piață la începutul acestui an. Un succesor înainte de sfârșitul anului ar putea părea prea curând și nu tocmai în programul anual de lansare al companiei Samsung.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada și este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale. Versiunea Geekbench 4, utilizează scoruri care sunt calculate față de un scor de bază de 4.000, echivalent cu performanța unui Intel Core i7-6.600U de 2,60 GHz.

Galaxy A8 și Galaxy A8+ (2018) au fost prezentate în decembrie 2017 și au ajuns pe piață în ianuarie anul acesta. Galaxy A8+ are un ecran de 6 inch FHD+, Super AMOLED și 18,5:9 aspect ratio. A8+ (2018) își poate extinde capacitatea de stocare până la 256 GB și are suport pentru Samsung Gear VR. Șeful Samsung Mobile DJ Koh a vorbit recent despre revizuirea strategiei companiei în segmentul smartphone-urilor mijlocii. Așa că o reîmprospătare mai repede a lui Galaxy A8+, pentru a concura mai bine pe piață, pare plauzibilă.