Un sondaj video arată preferința oamenilor pentru ecranele Super AMOLED

1503

De la lansarea tabletei Samsung Tab S, Samsung încearcă să dovedească superioritatea ultimului său display, Super AMOLED. Într-un sondaj video recent realizat de Samsung, pasagerii taxi-ului „Tab Cab” au fost rugați să aleagă cel mai bun ecran dintre 4 tablete diferite. 17 din 20 de persoane au preferat display-ul Super AMOLED, utilizat la Samsung Tab S față de ecranele LCD ale tabletelor concurente.

AMOLED (active-matrix organic light-emitting diode sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice activă) este o tehnologie de afișare utilizată în ceasuri inteligente, telefoane mobile, laptop-uri și televizoare. OLED descrie un tip specific de folie foarte subțire luminoasă făcută dintr-un material organic semiconductor, iar active matrix se referă la tehnologia din spatele modalității de adresare a pixelilor. Începând din 2008, tehnologia AMOLED a fost utilizată în telefoane mobile, media-playere și camere digitale, și a continuat să progreseze spre aplicații de consum energetic redus, cost scăzut și dimensiuni mari (de exemplu, 40 țoli).

Samsung Tab S vine cu ecrane de 8.4 sau 10.5 inch cu display Super AMOLED cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, senzor de amprentă, procesor octa-core sau quad-core (în funcție de regiune) și 3 GB RAM. Sunt prezente de asemenea o camera principala de 8 MP și o camera frontala de 2.1 MP

Video-ul „Take a ride in the Tab Cab” poate fi urmărit mai sus. Enjoy! :)