Galaxy Buds „Tuned by AKG” disponibil și în Yellow Canary

966

Setul wireless Samsung Galaxy Buds va fi disponibil într-o culoare mai puțin obișnuită – Yellow Canary, pentru a fi în ton cu Galaxy S10e. Una dintre cele mai interesante și polarizante opțiuni de culoare pentru gama Galaxy S10 se numește Yellow Canary. Este rezervat pentru cel mai accesibil model Galaxy S10e din viitoarea serie Galaxy S.

Galaxy S10e va veni cel mai probabil într-o varietate de culori vii și design-ul său a fost un permanent subiect de discuții pe site-urile de specialitate. Discuțiile au fost pe marginea ecranului său plat, potrivit site-ului american PhoneArena.

Culoarea Yellow Canary, pe care o vedem în fotografia cu Galaxy Buds sau a fost văzută în fotografiile cu Galaxy S10e nu este ca o culoare galbenă „obișnuită”. Pare a fi o nuanță mai fină, mai strălucitoare, pare a fi mai șic, mai „pop”.

Samsung a cumpărat AKG, parte a Harman-Kardon, în 2017

Imaginile recent apărute cu setul wireless pentru urechi Samsung Galaxy Buds, par să confirme că accesoriul va fi disponibil în Yellow Canary. Imaginile, publicate de site-ul german Winfuture.de, arată că Galaxy Buds sunt în interiorul casetei de protecție. Atât cârligele de urechi cât și carcasa în sine sunt colorate în culoarea galbenă. Winfuture este un site de care nu ne îndoim, a publicat mereu informații bine verificate.

Un alt lucru interesant se poate observa în imaginile în care apare setul Galaxy Buds în Yellow Canary. Pe setul wireless Samsung apare „Tuned by AKG”. Nu este o surpriză, AKG face parte acum din grupul Samsung Electronics.

Harman International Industries, a fost fondată în 1980 de Sidney Harman și Bernard Kardon și are sediul în Stamford, Connecticut, Statele Unite. Harman vinde produsele sub mai mult de 20 de mărci – inclusiv AKG Acoustics, AMX, Crown Audio, Harman / Kardon, Infinity, JBL Lexicon, Mark Levinson. În 2016 a fost cumpărată de Samsung Electronics.

Gigantul high-tech sud-coreean a achiziționat Harman International Industries, din care a făcut parte și AKG în anul 2016. Acest lucru a permis companiei Samsung acces la mărcile JBL, Harman Kardon, Mark Levinson, AKG, Lexicon, Infinity și Revel. De la cumpărare, Samsung a dotat mai multe dintre smartphone-urile sale emblematice cu căști AKG. Viitorul set wireless Galaxy Buds va continua aparent această tradiție.

Nu există nicio confirmare oficială de la Samsung când va lansa Galaxy Buds. Toate informațiile dau acest set ca fiind gratuit la promoțiile pentru precomenzi la un smartphone Galaxy S10. Logica este simplă! Samsung Galaxy Buds va fi lansat concomitent cu seria aniversară Galaxy S10.