Cara Delevingne și Samsung prezintă primul selfie trimis în spațiu

785
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a prezentat astăzi primul selfie din lume trimis în spațiu. Autoportretul a fost făcut de actorul, modelul și filantropul Cara Delevingne. Primul selfie trimis în spațiu a fost prezentat în timpul unui eveniment la care au participat mai multe celebrități, în noul spațiul de experiență Samsung KX de la Londra.

Selfie-ul este primul dintre multe altele pe care Samsung îl va duce în stratosferă luna aceasta, ca parte a programului SpaceSelfie. Acest program a fost conceput de gigantul high-tech sud-coreean, prin care oferă șansa tuturor celor înscriși să-și trimită propriile poze în spațiu. Misiunea SpaceSelfie va fi realizată cu ajutorul lui Samsung Galaxy S10 5G.

Primul selfie trimis în spațiu făcut cu Samsung Galaxy S10 5G

Evenimentul a fost găzduit de DJ-ul Clara Amfo de la Radio 1 BBC. Aceasta a prezentat-o pe Cara Delevingne, în timp ce ea a dezvăluit primul ei SpaceSelfie făcut cu Samsung Galaxy S10 5G. Cara Delevingne arată semnul păcii și poartă o cască de astronaut cu fundalul Pământului în spatele său.

Cara Delevingne a spus: „Sunt onorată să fiu pionierul SpaceSelfie al companiei Samsung! Pentru a sărbători, am vrut să iau primul selfie care să meargă în spațiu. Abia aștept ca fanii mei să mi se alăture în spațiu și să aibă și ei un SpaceSelfie al lor.”

Cara Jocelyn Delevingne născută în 12 august 1992 este un fotomodel, actriță și cântăreață engleză. În 2012 și 2014, Delevingne a câștigat premiul „Modelul anului” din partea British Fashion Awards. În 2014, Delevingne s-a clasat pe locul 6 în topul modelelor după venituri, a avut câștiguri de 3,5 milioane de dolari.

În 2014, cel mai cunoscut selfie din lume, cu Ellen DeGeneres prezentatoarea premiilor Oscar, a fost luat cu un Samsung Galaxy Note 3. Cinci ani mai târziu, Samsung a făcut un pas mai departe cu acest prim SpaceSelfie, făcut cu un Galaxy S10, în prim plan având-o pe Cara Delevingne.

Spiritul de pionierat al companiei Samsung cu SpaceSelfie

SpaceSelfie oferă utilizatorilor Samsung șansa de a se alătura modelului Cara Delevingne în spațiu prin încărcarea unei fotografii pe site-ul web „Mission Control” al companiei Samsung. Adresa este www.samsung.com/spaceselfie. Fotografiile făcute cu Samsung Galaxy S10 vor fi trimise în spațiu unde vor primi în fundal o vedere unică a planetei Pământ. Această fotografie va fi trimisă înapoi pe pământ pentru ca proprietarul său să o poată împărtăși pe rețelele de socializare.

Am făcut istorie prezentând primul selfie trimis în spațiu. Spiritul nostru de pionierat continuu arată că lucrurile uimitoare se întâmplă pe ecranele Samsung – chiar și în stratosferă.” A spus Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe. „Etosul nostru este să faci ceea ce nu poți și Samsung SpaceSelfie face asta. Ne depășim continuu limitele a ceea ce este posibil cu inovația, iar lansarea SpaceSelfie nu este diferită.