PlayGalaxy Link va fi lansat pe Galaxy Fold, S9, Note 9 și A90 luna viitoare

797
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung va lansa versiunea beta PlayGalaxy Link pentru mai multe dintre dispozitivele sale în luna decembrie. Printre altele vor primi PlayGalaxy Link beta Galaxy S9, Galaxy Note 9, Galaxy A90 și Galaxy Fold. PlayGalaxy Link este o aplicație de streaming care vă permite să transmiteți jocurile de pe computer pe smartphone și să le redați de la distanță printr-o rețea Wi-Fi sau mobilă (4G sau 5G).

Deși este deja posibil să vă transmiteți jocurile video de pe computer pe dispozitivul dvs. Galaxy utilizând platforma Parsec de streaming PlayGalaxy Link, aplicația beta Samsung a fost până în prezent limitată la Galaxy Note 10 și Galaxy S10. Acest lucru se va schimba luna viitoare când programul beta va deveni disponibil pe mai multe telefoane Galaxy.

PlayGalaxy Link beta va fi limitat la o serie de piețe

PlayGalaxy Link beta este disponibil în prezent în Australia, Canada, Franța, Italia, Olanda, Rusia, Singapore, Coreea, SUA și Marea Britanie. Nu există dovezi că acest lucru se va schimba luna viitoare când programul beta se va extinde la alte smartphone-uri Galaxy. Nu este clar când aplicația de streaming va fi disponibilă pe mai multe piețe, Samsung nu a anunțat nimic.

În orice caz, serviciul se adresează în primul rând fanilor Samsung care dețin un computer puternic, întrucât lucrul greu va fi efectuat de PC. Se recomandă un procesor Intel Core i5, împreună cu 8 GB RAM și o placă grafică NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX550 sau mai bună. Apoi după ce trensferați conținutul pe Samsung Galaxy S9, Galaxy Note 9, Galaxy A90 sau Galaxy Fold, acestea își vor face treaba.

NVIDIA este o corporație multinațională americană specializată în producerea de procesoare grafice pentru PC și dispozitive electronice mobile. Compania a fost fondată în 1993 și are sediul în Santa Clara, (Silicon Valley) California. În 2018, NVIDIA a avut o valoare de piață de aproximativ 155 miliarde de dolari SUA.

Platforma de jocuri Samsung a fost introdusă cu seria Galaxy Note 10. Apoi aplicația de de difuzare a jocurilor Samsung PlayGalaxy Link a primit suport pentru seria Galaxy S10. Conform SamMobile, este disponibilă pe Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+.

Dacă dețineți deja un smartphone Galaxy compatibil, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația beta PlayGalaxy Link din Galaxy Store sau APK. Apoi să accesați site-ul oficial PlayGalaxy de pe computer pentru a descărca aplicația Windows însoțitoare pe PC.