Samsung Galaxy M01 cu Android 10 certificat de Wi-Fi Alliance

555
Sursa Foto: Wi-Fi Alliance

În urmă cu puțin timp, cam două săptămâni, smartphone-ul Samsung Galaxy M01 a apărut pe site-ul de referință Geekbench, am și scris atunci despre acest lucru. Acum, am văzut că două variante ale telefonului Samsung Galaxy M01 au apărut pe site-ul de certificare al Wi-Fi Alliance și au primit certificarea Wi-Fi.

Apariția pe Geekbench ne-a dezvăluit că Samsung Galaxy M01 are numărul de model SM-M015G / DS (Dual-SIM) și a realizat 856 de puncte în testul single-core. În testele cu mai multe nuclee a reușit să obțină 3.327 puncte. Conform MySmartPrice, certificarea Wi-Fi este pentru un smartphone Samsung cu număr de model SM-M015F / DS. Mergând după numerele lor de model, sunt două variante diferite ale smartphone-ului Samsung Galaxy M01. În prezent, nu suntem siguri care este diferența dintre aceste variante. Bănuim că sunt variante diferite pentru două țări diferite.

Samsung Galaxy M01 cu Android 10 și Wi-Fi cu o singură bandă

Oricum, listarea ambelor variante dezvăluie faptul că Samsung Galaxy M01 are Wi-Fi b / g / n cu o singură bandă, 2,4 GHz și că smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 10. Acum, urmând numele modelului, știm deja că Galaxy M01 va fi un smartphone entry-level, un telefon cu preț redus. Smartphone-ul are Wi-Fi cu o singură bandă, care se găsește doar în telefoanele mobile de tip entry-level. Dacă ar fi fost un smartphone de gamă medie sau un high-end, ar fi împachetat Wi-Fi dual band band ac / b / g / n.

Ceea ce se confirmă prin această listare este că Samsung Galaxy M01 va avea un procesor cu performanțe mai reduse. Cum am ajuns la concluzia asta? Ei bine, orice chipset mid-range sau high-end ar fi oferit Wi-Fi dual-band ac / b / g / n! Dar Galaxy M01 oferă doar Wi-Fi cu o singură bandă b / g / n, ceea ce se întâmplă cu aproape toate procesoarele aflate pe telefoanele entry-level.

Wi-Fi Dual-Band. În rețelele fără fir, echipamentele dual-band sunt capabile să transmită în oricare din două intervale de frecvență standard. Rețelele moderne Wi-Fi dispun de routere cu bandă largă cu bandă dublă care acceptă atât canale de 2,4GHz, cât și 5GHz.

Galaxy M01 cu procesor Qualcomm și 32GB stocare

Anterior am aflat că Galaxy M01 va avea o stocare de 32GB, cu posibilitatea extinderii printr-un card MicroSD. Mai mult, va fi disponibil în trei variante de culoare, respectiv roșu, negru și albastru. Conform Geekbench, dispozitivul va veni cu un procesor Qualcomm de 2GHz, momentan necunoscut și are opt nuclee. Modelul mai mic de până acum din seria Galaxy M, Samsung Galaxy M10 a avut un procesor Samsung Exynos 7870 octa-core.

Ce este un lucru bun este că Samsung Galaxy M01, deși un smartphone cu preț redus, va avea sistemul de operare Android 10. Cam acestea sunt toate informațiile disponibile în acest moment despre Galaxy M01.