Galaxy Book Flex alpha este aproape, pre-vânzările au început în Coreea

651
Sursa Foto: via SamMobile.com

În urmă cu aproximativ patru luni, Samsung a luat voalul de pe laptopul Galaxy Book Flex alpha. Acum, era și timpul, compania se pregătește în sfârșit să lanseze acest laptop. Adică cel puțin pe teren propriu în Coreea de Sud, unde Samsung a pregătit un eveniment de pre-vânzare în perioada 24-28 aprilie.

Evenimentul de pre-vânzare al notebook-ului Samsung Galaxy Book Flex va rămâne probabil limitat la țara de origine Samsung. Totuși, laptopul este, din punct de vedere tehnic, la două luni de la o lansare și pe piața din Statele Unite. Samsung ar trebui să îl lanseze în SUA cel târziu în luna iunie, apoi sigur va ajunge și pe alte piețe.

Samsung Galaxy Book Flex alfa cu un ecran QLED de 13,3 inch

Galaxy Book Flex alpha este o versiune mai ușoară a lui Book Flex. Book Flex alfa este de așteptat să fie scos la vânzare în SUA la un preț de 830 de dolari. Pentru acest preț primiți un ecran QLED FHD de 13,3 inch, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. La interior este un procesor Intel Core de generația a 10-a, Intel UHD Graphics și 8GB de RAM. Sunt 256GB spațiu de stocare extensibil până la 1TB, un senzor de amprentă și o baterie de 54Wh.

Samsung Galaxy Book Flex Alpha este un laptop 2 în 1 și va porni pe sistemul de operare Windows 10. Utilizatorii vor mai avea la dispoziție și două porturi USB 3.0 pentru conectivitate cu fir. În afară de asta, laptopul este dotat cu un port HDMI și un port de încărcare. Conectivitatea wireless include LAN și Bluetooth.

LAN – Local Area Network sau Rețea locală. LAN este o rețea de calculatoare care interconectează calculatoarele într-o zonă limitată, cum ar fi o reședință, școală, laborator, campus universitar sau clădire de birouri. Rețelele locale acoperă o arie de până la câteva sute de metri.

Pagina de internet pentru Galaxy Book Flex alpha este deja disponibilă în Coreea de Sud, deși nu există opțiuni pentru achiziționarea produsului în momentul scrierii acestui articol. Acest lucru se va schimba probabil foarte curând.

De asemenea, compania a promis că în a doua jumătate din 2020, laptopul va fi disponibil pe mai multe piețe. Cu acest debut în Coreea de Sud și apoi în iunie în Statele Unite, ne putem aștepta la disponibilitatea laptopului Galaxy Book Flex alpha începând cu iulie 2020 sau luna următoare.