Serviciile Google Play pentru AR pe Galaxy A31 / 41 și Galaxy Tab S6 Lite

692
Sursa Foto: via xda-developers.com

Serviciile Google Play pentru AR (fostul Google ARCore) este un serviciu software al companiei care permite aplicațiilor să creeze realitate augmentată pe dispozitive fără a fi nevoie de hardware dedicat. Acum Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Galaxy A31 și Galaxy A41 acceptă Serviciile Google Play pentru AR. Cele mai noi smartphone-uri Samsung 5G, Galaxy A51 5G și A71 5G au primit și ele recent acest serviciul Google.

În timp ce serviciul folosește camerele și senzorii existenți ai unui dispozitiv pentru experiența AR, Google trebuie să lucreze cu OEM-uri pentru a crea profiluri de calibrare personalizate pentru fiecare dispozitiv, pentru a se asigura că funcțiile AR funcționează corect.

Google a adăugat mai multe smartphone-uri pe lista dispozitivelor acceptate

Datorită faptului că mai multe noi dispozitive Android sunt lansate în fiecare lună, Google adaugă regulat smartphone-uri noi pe lista dispozitivelor acceptate. Serviciile Google Play pentru AR este acceptat acum pe mai multe smartphone-uri în afară de Samsung Galaxy A31, Galaxy A41 și Galaxy Tab S6 Lite.

Amintim printre acestea pe Motorola Edge, Motorola Edge+, Realme 6 Pro, OPPO Reno3 Pro 5G, Sony Xperia 1 II. Mai au primit acceptul Vivo iQOO Neo 3 5G, Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro printre altele, conform XDA-Developers. În cazul în care dețineți unul dintre dispozitivele menționate mai sus ar trebui să puteți începe să utilizați aplicația Google Play Services pentru AR imediat.

Google este deținut de Alphabet Inc. Este disponibil în 147 de limbi și are 4,5 miliarde de utilizatori activi lunar. Google avea 114.096 angajați stabili în Q3 2019. În plus, alți 121.000 de angajați lucrează ca antreprenori și lucrători temporari pentru Google în 2019.

Cu toate acestea, în cazul în care nu ați primit încă actualizarea, o puteți forța descărcând APK-ul. După ce l-ați instalat pe dispozitiv, puteți încerca orice aplicație sau caracteristică care oferă funcții AR. Dacă sunteți nou pe tărâmul AR, vă recomandăm să vedeți funcția Live View din Google Maps. Mai vedeți și modul AR+ în Pokemon Go sau noua funcția Reality Bending, animale 3D în Google etc. Experimentați aceste funcții Google Play Services pentru AR pe Galaxy Tab S6 Lite sau pe Galaxy A31 și Galaxy A41.