Seria de căști pentru jocuri JBL Quantum lansată de Samsung India

688
Sursa Foto: via gizmochina.com

Producătorii de electronice își îndreaptă tot mai mult privirea spre piața din India, a treia cea mai mare piață din lume după SUA și China. Compania JBL și-a prezentat acum în India prima gamă de căști destinate jucătorilor, JBL Quantum. Produsele au fost anunțate de Samsung India prin propriile canale. Marca JBL este deținută de Harman International Industries, care la rândul său este deținută de Samsung Electronics.

De la home cinema la soundbar, căști, căști și boxe Bluetooth, JBL are un portofoliu vast de produse audio disponibile consumatorilor. Potrivit GizmoChina, seria de căști JBL Quantum este formată din șapte modele cu diferite caracteristici și prețuri. Toate oferă semnătura JBL QuantumSound și toate pot fi folosite cu diferite gadgeturi precum PC, Mac, Xbox, Playstation, Nintendo Switch, VR și smartphone-uri sau tablete.

JBL Quantum ONE un set de căști foarte versatil

Gama subsidiarei Samsung cuprinde modelele Quantum 100, 200, 300, 400, 600, 800 și JBL Quantum ONE. Ultimul este cel mai performant model și va costa aproximativ 392$. Quantum ONE este o cască versatilă care funcționează pentru fiecare format de joc și are un mixer audio USB inclus. JBL Quantum ONE are o structură cablată, ANC, DTS 2.0 și QuantumSphere 360. QuantumSphere 360, comparativ cu DTS (Digital Theater Systems), oferă un sunet mai complet, mai echilibrat atunci când ascultați muzică. QuantumSphere 360 are un senzor încorporat pentru urmărirea capului și un algoritm personalizat pentru a produce un efect de sunet surround.

Singurul alt model JBL cu ANC (Active noise control) – este Quantum 800. Acesta are un preț de 300$ și împrumută mai multe caracteristici de la JBL Quantum ONE, cu excepția senzorului de urmărire a capului și QuantumSphere 360.

JBL este o companie americană fondată în 1946 care produce echipamente audio, inclusiv difuzoare și căști. JBL a fost fondată de James Bullough Lansing al cărui nume îl poartă. JBL este deținută de Harman International, o filială Samsung.

În partea inferioară a gamei se află căștile JBL Quantum 100 la prețul de 3.999 rupii, aproximativ 52 dolari. Acest model nu are caracteristici de sunet ANC, DTS 2.0 și alte elemente de sunet explicite JBL.

Căștile JBL 300, 400, 600 și 800 vin cu JBL QuantumSurround. Acesta „creează o scenă sonoră spațială incredibil de realistă la nivel cinematografic de imersiune și un avantaj audio în fața concurenței”. Toate căștile din gamă sunt dotate cu un microfon și conectivitate de 3,5 mm. Cu toate acestea, numai modelele 600, 800 și Quantum One acceptă conectivitate wireless. Căștile de la Quantum 400 la Quantum One prezintă o iluminare RGB personalizabilă prin intermediul software-ului JBL QuantumEngine.