Noul Galaxy Note 7 acum disponibil pentru cumpărare

1256

Cu ajutorul programului de înlocuire a Galaxy Note7 la nivel mondial în curs de desfășurare, Samsung Electronics a anunțat că noile telefoane Galaxy Note7 vor fi în curând disponibile pentru cumpărare pe piețele din întreaga lume.

Vanzarile la noul Galaxy Note7 au început la data de 1 octombrie, în Corea, și vor continua  pe piețele din întreaga lume, în perioada imediat următoare.

Pe 30 septembrie, în ajunul reluării vânzărilor la Galaxy Note 7, Samsung a deschis mai multe locații publice în Corea pentru a testa noile smartphoane-uri. Acest lucru a permis clienților să se bucure de noua experiență.

note7-acum-disponibil-pentru-cumparare

Clienții au fost încântați să exploreze noi caracteristici de la Galaxy Note 7, translator, aparatul de fotografiat, inclusiv scanerul irisului.

Pentru a ajuta utilizatorii să se bucure pe deplin de Galaxy Note7, Samsung a implementat trei modificări de software.

galaxy-note-7-ok-pictograma-baterie-verde-copy

Noul Galaxy Note 7 dispune de o pictogramă de baterie verde, care este vizibilă pe bară, ecranul de afișare Always On și Off.

În plus, utilizatorii pot verifica cu ușurință că acestea sunt cele mai recente Galaxy Note 7 prin căutarea unui simbol pătrat pe eticheta ambalajului telefonului.

Galaxy Note 7 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să facă mai mult decât ar fi crezut că este posibil cu un smartphone, oferind un ecran curbat de 5.7 inch QHD Super AMOLED.

Siguranța clientului rămâne cea mai mare prioritate pentru Samsung.

Pe măsură ce compania introduce noi dispozitive Galaxy Note 7 pe piață, Samsung continuă să încurajeze puternic toți utilizatorii Note 7 care încă nu au participat la programul de schimb pentru a face imediat acest lucru prin contactarea locului lor de cumpărare sau de a apela la un centru desemnat local cât mai curând posibil.

SURSĂSamsung News