Cumpărătorii de Note 20 din Coreea primesc acești ochelari Nreal AR

701
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Cumpărătorii modelului Galaxy Note 20 din Coreea de Sud vor primi ca bonus ochelarii Nreal Light AR. Nu vor fi total gratuit. Acești ochelari au debutat în urmă cu o jumătate de an la CES Las Vegas 2020. Ochelarii AR vor ajunge pe piață la pachet cu Note 20 începând cu 21 august, doar în Coreea de Sud.

Ochelarii Nreal AR sunt compatibili cu mai multe aplicații, inclusiv Facebook, Instagram, Chrome și Kakao Talk. Și alte aplicații de la Nreal și vor ajunge după lansare, incluzând Spațial, o aplicație de conferință holografică, un joc numit Nreal Tower și o aplicație TV. Nreal AR sunt primii ochelari AR din lume destinați consumatorilor care vor fi scoși la vânzare.

Ochelari Nreal Light AR la pachet cu Galaxy Note 20

Cumpărătorii Samsung Galaxy Note 20 vor trebui să se aboneze la rețeaua 5G pentru a primi ochelarii AR. De remarcat este faptul că Nreal Light nu va fi un add-on gratuit la achiziționarea telefonului. Aceștia vor fi disponibili la un preț subvenționat, ca parte a achiziției incluse. Consumatorii care doresc să achiziționeze separat ochelarii Nreal Light AR fără acest pachet special, vor putea face acest lucru.

Vânduți ca dispozitiv autonom ochelarii Nreal Light AR costă 586 de dolari, conform AndroidHeadlines. La pachet cu Samsung Galaxy Note 20 și un abonament 5G costă aproximativ 295 dolari. Versiunea pentru vânzare cu amănuntul vine cu o serie de agrafe pentru nas, pentru a se potrivi cu profilul diferitelor fețe. Ochelarii Nreal Ligh AR vin și cu o inserție corectivă a lentilelor și un „capac VR” negru care vă blochează mediul din exterior pentru a crea o imagine mai clară.

Nreal este o companie din China fondată în 2017, cu sediul la Beijing. Nreal este dezvoltatorul ochelarilor de realitate mixtă Nreal Light. Compania se mai ocupă de dispozitive realitate augmentată, realitate virtuală, calculatoare și tehnologia informațiilor.

Nreal spune că ochelarii au rolul de a elibera oamenii de pe micile lor ecrane de telefon. În loc să atingă un ecran 2D, utilizatorii care poartă ochelarii și pot naviga prin aplicații mobile cu interfață 3D. Compania are propriul sistem 3D numit Nebula. Proiectează imagini digitale în lumea reală când un utilizator se uită prin ochelari.

Pentru cei din Coreea de Sud care vor un smartphone mai nou, cum ar fi Samsung Galaxy Note 20, cumpărarea ochelarilor Nreal Light AR este o ocazie excelentă. Ochelarii AR nu vor fi oferiți la pachet cu Galaxy Note 20 Ultra.