Samsung aduce pe Note 20 5G și Galaxy Tab S7 la Enterprise Edition

652
Sursa Foto: via SamMobile.com

Portofoliul de dispozitive Samsung Enterprise Edition din Germania este pe cale să se extindă. Vor ajunge la această Enterprise Edition câteva dispozitive orientate spre productivitate care au fost dezvăluite la Galaxy Unpacked 2020. Compania Samsung va lansa lansează două dispozitive EE. Galaxy Note 20 5G va fi al doilea dispozitiv 5G la ediția pentru intreprinderi. Pentru prima dată Samsung aduce o tabletă la Enterprise Edition cu Galaxy Tab S7.

Ambele dispozitive Enterprise Edition sunt livrate gratuit cu un an de acces gratuit la Knox Suite. Această aplicație Knox Suite a fost lansată la începutul acestui an și include pachetele cele mai importante de soluții de întreprindere mobilă. Sunt acolo Manage, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment și Knox E-FOTA. Ultima soluție, Knox E-FOTA fost lansată în Germania în luna mai.

Tab S7 Enterprise Edition disponibilă luna viitoare

Galaxy Note 20 5G și Tab S7 Enterprise Edition vor fi puse în vânzare în Germania la jumătatea lunii septembrie. Vor fi vândute doar prin intermediul retailerilor autorizați de Samsung și va fi mai greu de intrat în posesia lor. Smartphone-ul va costa 1.059 euro, în timp ce tableta va avea un preț de 809 euro, conform SamMobile.

Galaxy Note 20 5G, precum și Galaxy Tab S7 vor aduce dispozitivelor Enterprise Edition cel puțin un plus. Iar acesta este un S Pen, cuplat cu aplicația Samsung Note actualizată. Ambele dispozitive acceptă, de asemenea, noul mod Wireless DeX prin Miracast, care permite utilizatorilor să ruleze DeX pe un televizor fără niciun cablu.

Miracast este un standard pentru conexiunile wireless de la dispozitive cum ar fi laptopuri, tablete sau smartphone-uri la televizoare, monitoare sau proiectoare. A fost introdus în 2012 de Wi-Fi Alliance. Acesta poate fi descris ca „HDMI prin Wi-Fi”, înlocuind cablul de la dispozitiv la afișaj.

Galaxy Note 20 5G și Galaxy Tab S7 pot funcționa ca smartphone-urile și tabletele obișnuite, atunci când rulează Wireless DeX, sau se pot dubla ca trackpads. Samsung Germania nu a menționat dacă Galaxy Note 20 Ultra sau Galaxy Tab S7+ vor fi lansate și ele ca Enterprise Edition.

De asemenea, Galaxy Tab S7 Enterprise Edition va avea 4G LTE activat, ceea ce explică prețul de 809 euro. Cel puțin deocamdată nu există informații despre o variantei numai Wi-Fi în acest segment de business.