Galaxy F41 va fi lansat pe 8 octombrie, are o baterie de 6.000 mAh

800
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

S-a confirmat că Samsung Galaxy F41 va deveni oficial pe 8 octombrie. Telefonul va avea o baterie uriașă de 6.000 mAh și margini laterale subțiri. Galaxy F41 va fi în esență un Galaxy M31 re-denumit, se pare, cu o cameră mai puțin. Telefonul va avea o crestătură în afișaj în forma unui strop de apă în cădere, un ecran Infinity-U.

Toate tastele fizice la Galaxy F41 vor fi plasate în partea dreaptă, în timp ce un scanner de amprente va fi pe spate. Vor fi trei camere la spate, în colțul din stânga sus. Aceste camere vor fi aliniate vertical și toate vor face parte din același modul de cameră. Chiar lângă ultima cameră din linie se află un bliț LED. Apropo, modulul camerei va fi puțin ieșit în spate, peste nivelul capacului.

Samsung Galaxy F41 cu ecran Super AMOLED de 6,4 inch

Ne așteaptă ca acest Galaxy F41 debutant în noua serie Samsung Galaxy F să fie fabricat din plastic. Acesta nu este un lucru pe care îl puteți vedea în fotografia prezentată, dar la urma urmei este realizat pe baza telefonului Galaxy M31.

Galaxy F41 va avea un display FullHD+ Super AMOLED de 6,4 inch. Va avea un procesor Samsung Exynos 9611 cuplat cu 6GB / 8GB RAM și 64GB / 128GB spațiu de stocare intern. Sistemul de operare Android 10 va fi preinstalat pe dispozitiv. Acesta vine însoțit de interfața One UI 2.1 Core. Pentru aceia dintre voi care nu sunt conectați la informațiile din domeniu, varianta „Core” a One UI este făcută pentru smartphone-urile bugetare. Este mai puțin simplă decât experiența deplină cu One UI.

Smartphone este telefon mobil cu funcționalitate și conectivitate extinsă gen computer. Încă nu există un termen românesc corespunzător pentru smartphone. Termenul smartphone a apărut în 1997, când telefonul Ericsson GS88 „Penelope” a fost descris ca fiind un Smart Phone.

Samsung Galaxy F41 va avea o cameră principală de 64MP, una de 8MP și una de 5MP pe spatele telefonului. O cameră de 32MP va sta pe partea frontală a telefonului. Telefonul va avea două sloturi pentru cartele SIM și va fi 4G. Bluetooth 5.0 este, de asemenea, de așteptat, la fel ca o mufă audio de 3,5 mm. Un port USB de tip C va fi inclus în partea de jos a dispozitivului.

Smartphone-ul va fi disponibil inițial în India, prin Flipkart, conform AndroidHeadlines. Încă nu există informații despre disponibilitatea acestui telefon pe alte piețe. Este posibil ca acesta să fie limitat la India și să nu ajungă pe alte piețe.