Cu proiectorul Premiere îți poți transforma casa într-un cinematograf

532
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce mediul de casă a evoluat și a crescut ca semnificație pentru consumatori, la fel și cererea pentru o gamă mai variată de opțiuni de consum de conținut – și formate – a continuat să crească. Proiectorul Premiere este cea mai recentă soluție Samsung pentru cei care caută experiența cinematografică la domiciliu. Este un proiector care oferă tot ce ar putea dori spectatorii în ceea ce privește dimensiunea, calitatea ecranului și mobilitatea.

Premiere aduce o dimensiune maximă a ecranului de 130 inch (330,2 centimetri) oriunde doriți, este simplu și ușor de instalat. Astfel puteți crea un mic cinematograf propriu oriunde în casa dvs. Samsung Newsroom a încercat noul proiector pentru a vedea modul în care proiectorul dă viață experienței home cinema.

Design: Premiere cu o formă și un finisaj estetic și modern

Deoarece Premiere este complet alb, se potrivește perfect cu orice estetică de design interior. În plus, marginea sa rotunjită este accentuată cu un finisaj din țesătură Kvadrat pentru a evoca simplitatea confortabilă și modernă.

Când vă gândiți la un proiector, primul lucru care vă vine în minte este o multitudine de cabluri, dispozitive și componente. Cu toate acestea, instalarea proiectorului Samsung este la fel de simplă precum conectarea cablului său de alimentare și conectarea wireless. Asta înseamnă că și cei mai puțin familiarizați cu tehnologia pot configura proiectorul ușor și pot începe să-l utilizeze rapid.

Epson este cel mai mare producător de proiectoare din lume. Optoma – un producător taiwanez, Canon, BENQ, Sharp, Philips, Hitachi, JVC sau Panasonic sunt principalii producători mondiali de proiectoare de afaceri, de clasă, home theater și jocuri.

Ceea ce face posibilă această instalare ușoară este modul în care Premiere a fost conceput să proiecteze. Comparativ cu proiectoarele convenționale care necesită o distanță de până la 3 sau 4m de perete pentru a oferi proiecții pe ecran mare, Premiere este un proiector capabil să creeze o dimensiune a ecranului de 100 inch (254 centimetri) atunci când este plasat între 11,3 cm și 30,3 cm distanță de perete.

Pentru acest lucru nu este nevoie să vă rearanjați designul interior pentru a instala noul proiector. Acesta necesită doar o organizare simplă pentru a se potrivi instalării sale ușoare și bineînțeles un perete cu această dimensiune. Proiectorul are o dimensiune compactă, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot instala și rearanja cu ușurință proiectorul pe cont propriu.

Calitatea imaginii: rezoluție 4K vibrantă, indiferent de întreruperi

The Premiere este disponibil în două modele. Un model cu laser triplu (LSP9T) și un model cu laser unic (LSP7T). Premiere ridică afișarea color a proiecției sale la 147% din gama de culori DCI-P3 2 – capabilă să dea viață și unei filmări a soarelui, de exemplu. Utilizatorii se pot bucura de redări cu adevărat autentice ale culorilor unice și ale tonurilor vibrante ale tuturor fotografiilor avute.

Pentru a permite utilizatorilor să se bucure de ecran în timpul zilei, Premiere oferă luminozitate ridicată și diferite niveluri de contrast. Proiectorul atinge 2.800 lumeni ANSI (American National Standards Institute) de luminozitate. Este luminozitatea echivalentă cu 2.800 de lumânări! O lumânare obișnuită emite lumină de aproximativ 1 cd (candelă) intensitate luminoasă. În plus, gama de contrast de 2.000.000: 1 oferă cele mai subtile diferențe de contrast. Astfel utilizatorii se pot bucura de o experiență cinematografică oriunde doresc.

Modelul Triple Laser (LSP9T) vă permite să vă bucurați de un ecran de dimensiuni de până la 130 inch. Pentru acest lucru proiectorul este plasat la 23,8 cm distanță de perete. Indiferent de locul în care este așezat un utilizator, ecranul 4K este capabil să prezinte conținut în toată splendoarea sa sub orice unghi, ceea ce înseamnă că prietenii și familia pot beneficia de o experiență de vizionare excelentă.

Sunet imersiv fără difuzoare suplimentare necesare cu Premiere

În ultimul timp utilizatorii au multe modalități de a se conecta cu artiștii lor preferați în timp ce sunt acasă. Proiectorul Samsung este capabil să vă aducă o experiență de concert captivantă chiar în camera dvs. de zi. Este echipat cu difuzoare și woofere premium de 40W încorporate direct în proiector și îmbunătățite cu tehnologia Acoustic Beam. Sunetul este emis de 44 de orificii de sunet de pe ambele părți ale proiectorului. Nu este nevoie să instalați difuzoare suplimentare, sunetul pătrunde în întreaga cameră pentru o experiență audio captivantă.

Premiere oferă utilizatorilor o experiență completă de televiziune inteligentă prin acces la diferite  feluri de conținut când este conectat la Internet. După ce v-ați conectat la o rețea wireless și ați intrat în meniu, este disponibil conținut de la Netflix, YouTube și Amazon Prime Video. Puteți căuta conținutul pe care doriți și utilizând recunoașterea vocală.

Premiere acceptă Tap View care vă permite să partajați ceea ce vedeți pe telefonul dvs. pe ecranul său mai mare. Dacă atingeți ușor proiectorul cu smartphone-ul., redarea conținutului va fi oglindită automat pe ecran. Tap View este disponibilă pentru smartphone-urile Galaxy cu Android 8.1 sau mai mult. Funcția este operațională atunci când telefonul și Premiere sunt pornite. Această caracteristică este utilă dacă prezentați rapid fotografii sau videoclipuri pe un ecran mai mare. Premiere vine cu trei porturi HDMI și un port USB pentru o conexiune perfectă la o consolă de jocuri.

Ca un proiector ușor de instalat, cu o dimensiune maximă a ecranului de 130 inch și o culoare vibrantă, Premiere elimină orice stereotipuri despre proiectoare. Dacă sunteți în căutarea unui televizor care să ofere eficiență de economisire a spațiului și experiențe de vizionare imersive oferite de calitatea ecranului cu definiție ultra-înaltă, dimensiunea ecranului mare și sunetul excepțional, Premiere este alegerea potrivită pentru dvs.