Fundaluri personalizate pentru apeluri video cu seria Galaxy S21

988
Fundaluri personalizate pentru apeluri video pe Teams Webex si Zoom cu Galaxy S21
Sursa Foto: universmartphone.com

Samsung adăuga permanent o grămadă de caracteristici utile pe smartphone-urile sale. Cu fiecare nou smartphone și software lansat, compania oferă funcții suplimentare pentru deliciul utilizatorilor. Nici anul acesta nu este diferit cu seria Galaxy S21. Noua serie Samsung aduce fundaluri personalizate pentru apeluri video pe Zoom, Teams, Google Duo sau WebEx.

Odată cu lansarea seriei Galaxy S21, Samsung a adus suport nativ pentru feed-ul Google Discover și Google Messages. Compania a adăugat, de asemenea, suport pentru fundaluri personalizate în timpul apelurilor video. Puteți personaliza fundalul atunci când faceți un apel video pe Google Duo, Zoom, WebEx sau Teams în funcție de preferințe. Nu vreți să apară în fundal ceva care să nu vă reprezinte? Simplu, puneți ca fundal ce doriți. Seria Galaxy S21 vă oferă această posibilitate.

Funcția Video Calling Effects pe seria Galaxy S21

Cu funcția Efecte de apel video pe dispozitivele din seria Galaxy S21, utilizatorii pot aplica fundaluri personalizate în timp real în timpul apelurilor video. Aceste efecte sunt compatibile cu Cisco WebEx, Google Duo, Microsoft Teams și Zoom cu interfața Samsung One UI 3.1.

Odată activată funcția Video Calling Effects, apare o mini fereastră atunci când utilizați acele aplicații de apelare video. De acolo puteți să schimbați setările pentru aspectul de fundal. Puteți alege o imagine de fundal, o singură culoare de fundal, fie să estompați fundalul real. Conform Universmartphone, Samsung va extinde aceste posibilități de personalizare în viitor.

WebEx este o subdiviziune a companiei Cisco care oferă servicii privind comunicarea la cerere, întâlniri online, conferințe web și conferințe bazate pe aplicații video. WebEx a fost înființată în anul 1995 și cumpărată în 2007 de Cisco cu 3,2 miliarde USD.

Funcția poate fi activată pe toate cele trei modele Galaxy S21 și Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Mergeți la Setări » Funcții avansate » Efecte apel video. Momentan funcția Video Calling Effects nu este pe deplin satisfăcătoare. Sperăm că Samsung îmbunătățește această caracteristică, mai ales că oamenii fac apeluri video mult mai mult în aceste zile de pandemie.

Samsung va lansa funcția Efecte de apelare video în mai multe aplicații. Va ajunge la Google Meet, Signal, Telegram și WhatsApp. De asemenea, Video Calling Effects va ajunge la mai multe dispozitive Samsung cu actualizări viitoare la One UI 3.1.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.