Nougat este acum disponibil pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge!

2971

Rapoarte din surse oficiale confirmă faptul ca Samsung rulează actualizarea Android 7.0 Nougat pentru toate unitățile Galaxy S7 și S7 Edge.

Acest lucru nu este exclusiv doar pentru cei care au update-ul Nougat Beta, acum actualizarea vine și pentru telefoanele care rulează versiunea Marshmallow.

Pentru telefoanele care anterior au fost înrolate în programul Nougat Beta, actualizarea ocupă 214MB. Utilizatorii care nu au fost înrolați în Beta, trebuie să se aștepte la un pachet mai mare de date.

În conformitate cu jurnalul oficial de actualizare, seria versiunii rulate este NDRD90M.G935FXXU1DPLT care reprezintă Nougat 7.0 și nu 7.1.1(cea mai recentă versiune disponibilă de la Google).

Android 7.0 „Nougat” (cu nume de cod Android N în timpul dezvoltării) este a șaptea versiune majoră a sistemului de operare Android.

Modificările aduse caracteristicilor telefoanelor Samsung:

  • o nouă experiență pentru utilizatori (UX-User experience);
  • îmbunătățirea sistemului de notificare și a setărilor rapide;
  • îmbunătățirea gradului de utilizare a caracteristicii Multi Fereastră (Multi Window);
  • setări și caracteristici îmbunătățite pentru, Întotdeauna pe Ecran (Always-on Display);
  • îmbunătățiri în utilizarea spațiului de stocare, a vitezelor de instalare a aplicațiilor și vitezelor de actualizare a sistemului;
  • patch-urile de securitate din ianuarie sunt incluse în această actualizare;
  • utilizatorii programului Beta au prioritate la actualizare, iar utilizatorii obișnuiți ar trebui să se poată alătura distracției în următoarele zile.

Proprietarii de Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, ar trebui să verifice telefonul pentru actualizări.

Catalog smartphone-uri Samsung (cele mai vândute)

40+ produse, cu reducere de până la 27,5%