Samsung va lansa în mod oficial Galaxy Xcover 4 în luna aprilie

2479
Despre Galaxy Xcover 4, am scris foarte recent venind cu informația că smartphone-ul ar putea fi lansat la MWC la Barcelona, acum este oficial, va fi lansat în luna aprilie. Samsung a făcut anunțul oficial, iar acest telefon proiectat special pentru medii dure, este protejat contra apei și prafului și contra impacturilor cu diferiți factori externi și temperaturi extreme. Samsung Galaxy Xcover 4 are certificare IP68 și MIL-STD 810G, un standard militar al armatei SUA. Acest lucru înseamnă că va putea lucra la temperaturi foarte ridicate și scăzute fiind în același timp capabil să reziste la lumină solară intensă, vapori de apă sărată, șocuri și vibrații mecanice. Lista de specificații arată că Galaxy Xcover 4 are un ecran TFT de 4.99 inch 720×1280 pixeli rezoluție de afișare, un procesor quad-core 1,4 GHz, are 2GB de memorie RAM și 16GB de stocare cu suport pentru card micro-SD.

 TFT, thin-film-transistor, este o variantă a unui afișaj cu cristale lichide (LCD). TFT este utilizat în aparate, inclusiv televizoare, monitoare de calculator, telefoane mobile, sisteme de jocuri video portabile, agende digitale personale, sisteme de navigație și proiectoare.

Cântărind doar 172 de grame, telefonul are, de asemenea, o baterie de 2.800mAh și suport NFC. Rulează pe Android 7.0 Nougat din cutie. Galaxy Xcover 4 dispune de o camera de 13 megapixeli în spate cu bliț integrat și o deschidere F1,9. Are și o cameră frontală de 5 megapixeli. În călătorii de aventură sau la locul de muncă, pe Galaxy Xcover 4 se poate conta, fiind un companion de încredere. Pentru multe activități în aer liber, este nu numai practic, dar este necesar. Un telefon rezistent, pentru condiții dificile de lucru, fără să vă faceți probleme că ar putea fi deteriorat. Cu Galaxy Xcover 4 se poate răspunde la apeluri chiar și atunci când purtați mănuși, tot cu mănuși puteți scrie mesaje sau să utilizați aplicațiile din smartphone. Afișajul este special conceput pentru acest lucru. În plus, acesta poate fi operat și de pe tastele mecanice. Datorită celor două camere foto puternice și a unui afișaj HD poate reuși chiar și în condiții dificile, fotografii detaliate. În plus, smartphone-ul are un design elegant. Samsung Galaxy Xcover 4 va fi disponibil în culoarea neagră pentru prețul de 259 euro în Europa, începând cu luna aprilie.