Galaxy Tab A 10.1 (2019): Android 11 ajunge repede decât era programat

338
Galaxy Tab A primeste Android 11 mai repede decat era planificat
Sursa Foto: via howtogeek.com

Samsung a actualizat majoritatea smartphone-urilor și tabletelor sale la Android 11 în ultimele șase luni. Cu toate acestea, există câteva dispozitive care nu au primit încă actualizarea. Acum, compania a început să lanseze actualizarea Android 11 pentru Galaxy Tab A 10.1 (2019) în mai multe țări din Asia, Europa și America de Sud.

Cea mai recentă actualizare software pentru Galaxy Tab A 10.1 (SM-T515 și SM-T515N) aduce Android 11 și patch-ul de securitate din iunie 2021. Versiunea de firmware pentru piața sud-coreeană este T515NKSU8CUF6. Pentru țările din Asia și Europa versiunile firmware pentru Galaxy Tab A 10.1 sunt  T515XXU8CUF2 și T515XXU8CUF4, conform Universmartphone.

Galaxy Tab A 10.1 (2019) primește Android 11 și în România

Noua actualizare ar trebui să aducă un design UI reîmprospătat, permisiuni unice și resetare automată a permisiunilor. De asemenea, nu vor lipsi bule de chat, acces mai ușor la comenzile inteligente de acasă și posibilitatea de a elimina datele de localizare GPS din imagini. Tableta Samsung primește cu Android 11 și aplicații stoc îmbunătățite, Samsung Internet și tastatură Samsung îmbunătățite, mai mult opțiuni de blocare a ecranului, un widget dedicat pentru player media de sub comutare rapidă a setărilor rapide și o secțiune de conversații în zona de notificări.

Noua actualizare este disponibilă și în România și în peste 30 de țări de pe următoarele piețe. Actualizarea a a fost lansată în Austria, Argentina, Brazilia, Bulgaria, Chile, Republica Cehă, Franţa, Germania, Grecia, India, Irak și Italia. Ungaria, Luxemburg, Malaezia, Țările Nordice, Polonia, Slovacia, Slovenia, Coreea, Spania, Sri Lanka, Elveţia, Taiwan, Tailanda, Filipine, UK, Olanda și Vietnam prinesc și ele actualizarea.

Sri Lanka a fost numită până în 1972 Ceylon. Este un stat insular în Oceanul Indian cu o populație de aproximativ 22 milioane de locuitori. Sri Lanka este cunoscută pentru producția și exportul de ceai, cafea, cauciuc și nuci de cocos.

Dacă sunteți utilizator al acestei tablete pe oricare dintre piețele de mai sus, actualizarea este pe drum. Puteți verifica cea mai recentă actualizare software navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab A7 și Galaxy Tab A 10.1 (2019)!

Compania a lansat tableta Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) la începutul anului 2019 cu Android 9 Pie la bord. Tableta a primit actualizarea Android 10 la mijlocul anului 2020.