Actualizare Samsung Gear S3 pentru o viață mai bună a bateriei

2031

Samsung Gear S3 a primit o actualizare uriașă cu aproximativ o lună în urmă, aducând dispozitivul la Tizen 3.0. Actualizarea, conform așteptărilor tuturor, a adus o serie de caracteristici și îmbunătățiri ale dispozitivului. Cu toate acestea, entuziasmul utilizatorilor de Samsung Gear S3 a fost scurt. Mulți utilizatori s-au confruntat cu o serie de probleme cu dispozitivul după actualizare, cea mai importantă fiind problema bateriei. Mai mulți utilizatori ai smartwatch-ului Samsung Gear S3 s-au plâns că dispozitivul lor a început să consume puterea bateriei într-un ritm destul de neobișnuit. Unii chiar au început să caute modalități de a reveni la Tizen 2.3.

Dacă aveți o problemă similară cu Gear S3, atunci avem o veste foarte bună pentru dvs. Spre bucuria tuturor proprietarilor de Gear S3, Samsung a început să lanseze o altă actualizare pentru Gear S3, pentru a remedia problema de scurgere a bateriei.

Noua actualizare pentru Samsung Gear S3 se adresează problemei bateriei, conform Tizenexperts.com. Această actualizare a firmware-ului are o dimensiune de descărcare de aproximativ 21 MB. Actualizarea se axează în întregime pe rezolvarea problemelor legate de utilizarea bateriei. Samsung a afirmat că actualizarea este pentru „îmbunătățirea timpului de utilizare a bateriei„. S-ar putea să existe unele corecții de bug-uri minore, dar nu ar trebui să vă așteptați la altceva.

Cu noua actualizare, este de așteptat ca dispozitivul Gear S3 să înceapă din nou să revină la o durată de viață a bateriei de 2-3 zile în utilizare normală. Smartwatch-ul Samsung Gear S3 este recunoscut ca având o durată de viață a bateriei foarte bună. În prezent, actualizarea este disponibilă numai pentru utilizatorii din Canada și apoi pentru cei din Statele Unite. Nu există încă nici o dată concretă pentru celelalte piețe. Dar bănuim că o lansare globală va avea loc în următoarele zile și pe celelalte piețe.

Canada se află pe poziția a 10-a țărilor cu cel mai mic procent al corupției. Are în față pe Australia, Olanda, Elveția, Singapore, Norvegia, Suedia, Finlanda, Noua Zeelandă și Danemarca pe primul loc. Canada este cea de-a doua cea mai mare țară din lumea, după Rusia.

Cum să actualizați Samsung Gear S3.

Deschideți aplicația Samsung Gear pe telefonul smartphone.

Accesați meniul About Gear din secțiunea Settings.

Verificați actualizările și descărcați actualizarea disponibilă.

Odată descărcat, atingeți Install Now (instalare acum) pentru a instala actualizarea.

Ați actualizat cu succes Samsung Gear S3 la cea mai recentă versiune de firmware.