Samsung Galaxy A73 primește actualizarea de securitate din ianuarie 2023

233
Samsung Galaxy A73 primeste o actualizare de securitate din ianuarie 2023
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a început deja lansarea actualizării de securitate din ianuarie 2023. Primele modele pentru care a fost lansată noua actualizare au fost cele din seria Galaxy S21 și seria Galaxy Note 10. Acum primește noua actualizare și primul model din seria Galaxy A, este vorba despre Samsung Galaxy A73.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy A73 este lansată în prezent în Malaezia, potrivit AndroidHeadlines. Ne așteptăm ca actualizarea să se extindă la nivle global, astfel va ajunge și în Europa. Noua actualizare aduce versiunea de firmware A736BXXS2BVL3 pentru acest telefon mid-range Samsung. Până în acest moment Samsung și Google nu au dezvăluit ce probleme de securitate rezolvă noua actualizare.

Actualizare din ianuarie lansată pentru Samsung Galaxy A73

Puțin probabil ca actualizarea de securitate din ianuarie să aducă o noutate în materie de funcții pe Galaxy A73. Pe la mijlocul lunii noiembrie acest telefon a fost actualizat la Android 13 și One UI 5.0. Acum nu credem că va primi ceva în afară de corecția de securitate din ianuarie.

Samsung Galaxy A73 a fost lansat la începutul anului 2022 cu Android 12 și One UI 4.0 la bord. A primit Android 13 acum câteva săptămâni. Conform Samsung, dispozitivul va primi încă trei actualizări majore ale sistemului de operare Android în viitor. Va primi inclusiv Android 16 cândva în viitor și apoi un an suplimentar de actualizări de securitate. Cu toate acestea atunci actualizările de securitate nu vor mai veni în fiecare lună.

AMOLED (active-matrix organic light-emitting diode). Începând cu 2008, tehnologia de afișare Samsung AMOLED a început să fie utilizată în telefoane mobile, ceasuri inteligente, media-playere și camere digitale, în laptop-uri și televizoare.

Galaxy A73 este cel mai puternic telefon din seria Galaxy A. Telefonul are un ecran AMOLED cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) și rezoluție Full HD+. Ecranul are o rată de actualizare cu rată de 120 Hz, un rating de protecție la apă și praf IP67, difuzoare stereo AKG și încărcare rapidă cu fir de 25W. Galaxy A73 are o camera principală de 108MP (f/1,8) cu OIS și o cameră cu unghi ultra-larg de 12MP (f/2,2). Mai are o cameră macro de 5MP (f/2,4) și una de adâncime de 5 megapixeli. Are o cameră selfie de 32MP.

Dacă sunteți utilizator Galaxy A73 în Malaezia, puteți instala imediat noua actualizare. Puteți face acest lucru mergând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.