Acasă Audio Boxa Wireless Samsung R7

Boxa Wireless Samsung R7

Multiroom Wireless 360° cu Bluetooth

Haideți să recunoaștem, foarte puțini dintre noi ne așezăm în fața boxelor noastre și ascultăm muzică. Majoritate ne mișcăm, spălăm vase, stăm în pat, ne îmbrăcăm – activități ce ne scot în afara zonei de acoperire bună a unei boxe tradiționale. Ca rezultat, apar un număr tot mai mare de boxe ce se îndreaptă spre acest grup de ascultători.

Samsung WAM7500, sau pe scurt R7 este una dintre aceste boxe. Dezvoltată în noul laborator Audio Lab din Los Angeles, acestă boxă multiroom și Bluetooth dorește să livreze un sunet omnidirecțional ce își păstrează calitatea indiferent de poziția ascultătorului.

Design și conexiuni

Modelele de anul trecut, M3, M5 și M7 au fost modele cu un aspect atrăgător având câteva trăsături unice, însă Samsung R7 le depășește complet. Samsung a împins limita serios în acest caz, lansând ceva ce nu doar că funcționează ca o boxă, însă este și un ornament futurist pentru living-ul tău. Deși creat astfel încât să se integreze în decor, va fi însă primul lucrare care sare în ochi.

Boxa Wireless Samsung R7 - alb si negru

Design-ul lu R7 este neobișnuit și frapant. Are forma unui ou mare, îmbrăcat în rășină, cu un strat exterior moale la atingere, cocoțat pe un bază circulară cromată (un mare magnet pentru amprente). Nu există boze vizibile – tot ce se poate observa este o „Lentilă acustică” ridicată în vârful dispozitivului și un șanț subțire spre baza oului.

Șanțul este cheia performanței lui Samsung R7. Parte din techonologia patentă Samsung Ring Radiator, prin care sunetul din woofer-ul de 5 in ce emite inferior este dispersat prin șanț în mod egal în întreaga cameră.

Acest abord –  ce aplică aceleași principii acustice precum ultimul TV de top Samsung – este creat să livreze aceiași calitate a sunetului indiferent de poziția ascultătorului în cameră. Înseamnă de asemenea (teoretic) că poate fi plasată oriunde dorești fără să te îngrijoreze punctele de rezonanță sau apropierea de pereți.

Boxa Wireless Samsung R7 - pe negru

Impresionantă este și calitatea de lux a construcției. Corpul dispozitivului este robust, construit din materiale de înaltă calitate. Poate că are un preț mai mare decât majoritatea boxelor multiroom, dar banii extra sunt bine cheltuiți.

Există niște detalii discrete precum butoanele de control (incluzând volum, play/pause, input, standby), o lumina de status subtilă și o ramă circulară cromată de delimitează spațiul pentru Ring Radiator (ce emite sunetele spre exterior), toate participând la alura completă a lui R7.

Și dacă credeai că Samsung R7 nu poate fi mai cool de atât încearcă să îl atârni de suportul opțional de agățare de tavan sau să îl montez pe un trepied.

La îndepărtarea bazei se descoperă un spațiu ce include principalele intrări și un port mini USB. Un dezavantaj a acestei boxe dedicate sursele audio wireless, este lipsa intrărilor clasice, pentru device-uri audio old-school.

 

Caracteristici

După cum ne așteptam de la o boxă de top, Samsung R7 deține o mulțime de caracteristici. Bineînțeles, cea mai mare atracție este tehnologia „Ambient Audio”, însă o altă mare caracteristică este Multiroom App 2.0, ce vine cu o nouă interfață și alte câteva lucruri noi.

Funcționalitatea multiroom a lui R7 permite transmiterea muzicii spre alte boxe Samsung din casă (incluzând ultimele TV-uri, soundbars și sisteme home cinema) sau îmerecherea cu multiple R7 într-o configurație stereo sau chiar de 5 canale. Două R7 poate fi folosite ca boxe posterioare împreună cu un soundbar Samsung pentru a obține un sunet cu adevărat 5.1.

Boxa Wireless Samsung R7 - poza de susMuzica poate provenii dintr-o varietate de surse – melodii stocate locale pe smartphone, dispozitive din rețeau proprie sau o serie de servicii de streaming incluzând Spotify, Deezer, JUKE, Murfie, Napster, Qobuz, 7digital și 8tracks. Radio-ul prin internet este furnizat prin TuneIn și Rdio. Este o serie de servicii ce face de râs multe sisteme multiroom.

Altfel, Samsung R7 oferă suport Bluetooth 4.0 și TV SoundConnect, playback-ul fișierelor de mare rezoluție de până la 192 kHz/24-bit și dual-band Wi-Fi (2.4 / 5 GHz).

 

Perfomanță

După redarea a genuri variante de muzică de pe diferite surse, sunte încântați să declarăm că Samsung R7 este un perfomer excelent, o îmbunătățire de la seria de anul trecut M, în timp ce își îndeplinește și promisiunea de a fii 360⁰

Vorbim în curând si despre performanța omnidirecțională a lui R7 imediat, dar vreau să încep precizând că calitatea generală a sunetului este impresionantă. Puternică, ducând volume mari în spate dar de asemenea cu un bun simț al echilibrului și o deschidere cum nu întâlnim întotdeauna la Samsung.

Sistemele Samsung anterioare fie se înecau într-un bass profund fie îți asaltau urechile cu medii deranjante, deci este încântător să auzim că Samsung R7 poduce un sunet relativ transparent în care nu predomină nici o frecvență anume.

Mult lăudatul sunet omnidirecțional nu e o promisiune deșartă. După plasarea lui R7 pe o masă la înălțimea taliei și plimbându-mă în jur, calitatea sunetului a rămas consistentă indiferent de poziție. Înalte nu își pierd nimic din claritate și nu am observat nici o scădere nici în claritatea sau dinamica mediilor. Are de asemenea puterea de a umple o cameră mare confortabil.

Există totuși și câteva probleme – bass-ul își pierde puțin din adâncime și putere când este plasată sub nivelul urechii. În conluzie trebuie să experimentați cu diferite înălțimi pentru a obține cea mai bună poziție.

vezi oferta emag ilovesamsung

Boxa Wireless Samsung R7

CUPRINS

Samsung R7 este scumpă, dar petrecând ceva timp în compania ei, realizezi că a meritat fiecare ban. Calitatea construcției este de primă clasă iar design va fi punctul de atracție al camerei. Am îndrăgit setup hub-free și aplicația modificată, mult mai intuitivă ca prima versiune. Însă cireașa de pe tort este sunetul dinamic și bine echilibrat, de care te poți bucura oriunde în cameră mulțumită impresionantei tehnologiii omnidirecționale.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...