Acasă Camere foto Camera Samsung Gear 360

Camera Samsung Gear 360

O cameră dintr-o altă dimensiune

Samsung Gear 360, o cameră pentru toate evenimentele, de la călătorii și vacanțe la momentele cu prietenii și familia, pentru a imortaliza pe peliculă momente de neuitat.

Gear 360 este capabilă de fotografiere și înregistrare video completă de 360.

Primul lucru de care veți avea nevoie este un smartphone Galaxy pentru a avea o experiență completă. Dacă nu aveți un Galaxy S6, S6 Edge, Note 5, S7 sau S7 Edge, atunci veți fi lipsiți de unele caracteristici ale lui Gear 360.

 

Specificații Gear 360
 • Rezoluție – 15 megapixeli;
 • Ecranul – LCD 0.5 inch 72 x 32 PMOLED;
 • Rezoluții fotografie – Dual cam: 7776 x 3888, Cam simplă: 3072 x 1728;
 • Format video – MP4;
 • Rezoluții video – Dual cam: 3840 x 1920, Cam simplă: 2560 x 1440;
 • Zoom optic – echivalent 35 mm lungimi focale;
 • Baterie – 1.350mAh;
 • Suport conectare – USB 2.0;
 • Wireless – 802 / 11a / c, Bluetooth 4.1, NFC;
 • Greutate – 153g;
 • Dimensiuni – 66.7 x 56.2 x 60mm.

 

Design-ul lui Gear 360

Cu dimensiuni mici și design sferic, ușoară și compactă, Gear 360 este foarte practică, ușor de transportat și de utilizat. Gear 360 arată ca ceva dintr-un vis futurist, o sferă de culoare albă, venită parcă printr-un portal dintr-o altă dimensiune.

Este solidă și robustă, de mărimea unei mingi de biliard, iar greutatea este de 153g.

Gear 360 este certificată IP53, cu porturi sigilate din cauciuc, bine protejate împotriva nisipului sau a prafului, rezistă la ceva mai mult decât o ploaie ușoară sau stropi de apă ocazionali.

 

Echipare lui Gear 360

Există un afișaz PMOLED de 0.5 inch care vă permite să efectuați setările de bază fără conectare la un telefon, iar pictogramele mici vă dau un rezumat al setărilor curente, alături de o estimare a cât de mult spațiu de înregistrare a mai rămas pe cardul microSD.

Există un LED mai sus fiecare lentilă pentru a indica ce obiectiv este în uz.

Din păcate, nu puteți utiliza ambele lentile pentru imagini de 360, fără un telefon compatibil.

Cu ajutorul butoanelor de meniu și de înapoi, de pe lateral, puteți trece rapid între video/foto, să comutați între cele două lentile, să selectați calitatea imaginii și să stabiliți un temporizator de până la zece secunde.

Dacă asociați aparatul cu un telefon Samsung prin Bluetooth 4.1, aveți în plus o treaptă de viteză. Aplicația dedicată vă oferă o vizualizare live din cameră și puteți să comutați în HDR, să modificați setările individuale, cum ar fi balansul, expunerea și nivelurile de ISO, în timp real.

 

Calitatea imaginii la Gear 360

Calitatea fotografiei este impresionantă, clară și detaliată, mulțumită senzorilor gemeni de 15 megapixeli. Calitatea imaginii este de departe cea mai bună la un aparat de fotografiat de 360 până în prezent.

Un singur senzor are o rezolutie maxima de 2.560 x 1.440, dar combinați cei doi senzori pentru înregistrarea de 360 ajung la un maxim de 3.840 x 1.920.

Pe înregistrare sau pe imagini de 180°- 360°, nu o să aveți nici o problemă cu nivelul de calitate.

 

Calitatea video la Gear 360

Secvențele video arată bine atunci când sunt vizualizate pe un ecran de smartphone de 5 inch. Calitatea generală este foarte impresionantă și nu e nici o surpriză să constati că Gear 360 lucrează cu performanțe foarte bune în condiții de luminozitate și zgomot.

Calitatea audio este mai puțin impresionantă. V-ar fi cu siguranta mai de folos un microfon dedicat, dacă doriți să-l utilizați ca un dispozitiv pentru o conferință. Totuși, camera face o treabă bună atunci când sunt zgomote de fond. În principiu, calitatea audio este ok dar nu este chiar la nivelul și calitatea materialului video.

 

Durata de viață a bateriei la Gear 360

Cu o baterie de 1.350mAh puteți folosi Samsung Gear 360 câteva zile în condiții de utilizare intensivă. Bateria este inlocuibilă. Se poate încărca – după ce a fost golită comlpet – în aproximatix două ore.

 

Partajarea conținutului capturat cu Gear 360

Una dintre cele mai bune părți ale unui Gear 360 este capabilitatea de a împărtăși materialul filmat cu toată lumea, iar Samsung a făcut acest lucru simplu.

Cardul microSD detașabil face ușor încărcarea materialul filmat pe un laptop sau PC.

Aplicația Gear 360 Manager, poate asocia automat filmarea de la ambii senzori pentru a crea un conținut la 360 de grade.

Samsung Gear 360

CUPRINS

Cu toate micile sale capricii, camera Gear 360 este un gadget remarcabil. Grație calității mari a camerelor sale de luat vederi și construcției solide, a fost iubită imediat de utilizatori. Singura limitare este faptul că aveți nevoie de un smartphone Galaxy, dacă nu doriți să pierdeți unele caracteristici oferite de Gear 360.

Stiri

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 va fi disponibil în 8 culori

Fanii smartphone-urilor au aflat că Samsung va prezenta două noi telefoane pliabile în vara anului 2021; Galaxy Z Fold 3 un smartphone-tableta...

Samsung Galaxy A82 5G confirmat pe site-ul oficial al companiei

Samsung lucrează pe mai multe fronturi la diferite noi smartphone-uri, inclusiv la un Samsung Galaxy A82 5G. Acesta este în stadiu foarte...

Samsung Galaxy S8 nu mai primește actualizări la patru ani de la lansare

Pe pagina de actualizare Samsung, care detaliază ce modele sunt eligibile pentru frecvența actualizărilor, seria Galaxy S8 a fost abandonată. Una dintre...

Bixby Routine+, un nou mod avansat pe Samsung Good Lock

Samsung a lansat un nou modul Good Lock pentru a adăuga rutine mai avansate la asistentul său inteligent. Bixby Routine+ permite utilizatorilor...