Acasă Camere foto Camera Samsung Gear 360

Camera Samsung Gear 360

O cameră dintr-o altă dimensiune

Samsung Gear 360, o cameră pentru toate evenimentele, de la călătorii și vacanțe la momentele cu prietenii și familia, pentru a imortaliza pe peliculă momente de neuitat.

Gear 360 este capabilă de fotografiere și înregistrare video completă de 360.

Primul lucru de care veți avea nevoie este un smartphone Galaxy pentru a avea o experiență completă. Dacă nu aveți un Galaxy S6, S6 Edge, Note 5, S7 sau S7 Edge, atunci veți fi lipsiți de unele caracteristici ale lui Gear 360.

 

Specificații Gear 360
 • Rezoluție – 15 megapixeli;
 • Ecranul – LCD 0.5 inch 72 x 32 PMOLED;
 • Rezoluții fotografie – Dual cam: 7776 x 3888, Cam simplă: 3072 x 1728;
 • Format video – MP4;
 • Rezoluții video – Dual cam: 3840 x 1920, Cam simplă: 2560 x 1440;
 • Zoom optic – echivalent 35 mm lungimi focale;
 • Baterie – 1.350mAh;
 • Suport conectare – USB 2.0;
 • Wireless – 802 / 11a / c, Bluetooth 4.1, NFC;
 • Greutate – 153g;
 • Dimensiuni – 66.7 x 56.2 x 60mm.

 

Design-ul lui Gear 360

Cu dimensiuni mici și design sferic, ușoară și compactă, Gear 360 este foarte practică, ușor de transportat și de utilizat. Gear 360 arată ca ceva dintr-un vis futurist, o sferă de culoare albă, venită parcă printr-un portal dintr-o altă dimensiune.

Este solidă și robustă, de mărimea unei mingi de biliard, iar greutatea este de 153g.

Gear 360 este certificată IP53, cu porturi sigilate din cauciuc, bine protejate împotriva nisipului sau a prafului, rezistă la ceva mai mult decât o ploaie ușoară sau stropi de apă ocazionali.

 

Echipare lui Gear 360

Există un afișaz PMOLED de 0.5 inch care vă permite să efectuați setările de bază fără conectare la un telefon, iar pictogramele mici vă dau un rezumat al setărilor curente, alături de o estimare a cât de mult spațiu de înregistrare a mai rămas pe cardul microSD.

Există un LED mai sus fiecare lentilă pentru a indica ce obiectiv este în uz.

Din păcate, nu puteți utiliza ambele lentile pentru imagini de 360, fără un telefon compatibil.

Cu ajutorul butoanelor de meniu și de înapoi, de pe lateral, puteți trece rapid între video/foto, să comutați între cele două lentile, să selectați calitatea imaginii și să stabiliți un temporizator de până la zece secunde.

Dacă asociați aparatul cu un telefon Samsung prin Bluetooth 4.1, aveți în plus o treaptă de viteză. Aplicația dedicată vă oferă o vizualizare live din cameră și puteți să comutați în HDR, să modificați setările individuale, cum ar fi balansul, expunerea și nivelurile de ISO, în timp real.

 

Calitatea imaginii la Gear 360

Calitatea fotografiei este impresionantă, clară și detaliată, mulțumită senzorilor gemeni de 15 megapixeli. Calitatea imaginii este de departe cea mai bună la un aparat de fotografiat de 360 până în prezent.

Un singur senzor are o rezolutie maxima de 2.560 x 1.440, dar combinați cei doi senzori pentru înregistrarea de 360 ajung la un maxim de 3.840 x 1.920.

Pe înregistrare sau pe imagini de 180°- 360°, nu o să aveți nici o problemă cu nivelul de calitate.

 

Calitatea video la Gear 360

Secvențele video arată bine atunci când sunt vizualizate pe un ecran de smartphone de 5 inch. Calitatea generală este foarte impresionantă și nu e nici o surpriză să constati că Gear 360 lucrează cu performanțe foarte bune în condiții de luminozitate și zgomot.

Calitatea audio este mai puțin impresionantă. V-ar fi cu siguranta mai de folos un microfon dedicat, dacă doriți să-l utilizați ca un dispozitiv pentru o conferință. Totuși, camera face o treabă bună atunci când sunt zgomote de fond. În principiu, calitatea audio este ok dar nu este chiar la nivelul și calitatea materialului video.

 

Durata de viață a bateriei la Gear 360

Cu o baterie de 1.350mAh puteți folosi Samsung Gear 360 câteva zile în condiții de utilizare intensivă. Bateria este inlocuibilă. Se poate încărca – după ce a fost golită comlpet – în aproximatix două ore.

 

Partajarea conținutului capturat cu Gear 360

Una dintre cele mai bune părți ale unui Gear 360 este capabilitatea de a împărtăși materialul filmat cu toată lumea, iar Samsung a făcut acest lucru simplu.

Cardul microSD detașabil face ușor încărcarea materialul filmat pe un laptop sau PC.

Aplicația Gear 360 Manager, poate asocia automat filmarea de la ambii senzori pentru a crea un conținut la 360 de grade.

Samsung Gear 360

CUPRINS

Cu toate micile sale capricii, camera Gear 360 este un gadget remarcabil. Grație calității mari a camerelor sale de luat vederi și construcției solide, a fost iubită imediat de utilizatori. Singura limitare este faptul că aveți nevoie de un smartphone Galaxy, dacă nu doriți să pierdeți unele caracteristici oferite de Gear 360.

Stiri

Camerele pe Galaxy Z Fold 3 mai bune decât pe S21 Ultra, conform DxOMark

Galaxy S21 Ultra are cele mai bune camere foto aflate vreodată pe un smartphone Samsung. Versatile și performante aceste camere oferă o...

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...