Acasă Comparații Comparare dimensiuni Galaxy S8 și S8+ cu Galaxy S6, S7, Note 7...

Comparare dimensiuni Galaxy S8 și S8+ cu Galaxy S6, S7, Note 7 și iPhone 7

Acum, că design-ul lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ a fost aproape confirmat, noi imagini au apărut și putem compara mărimea fizică a acestor dispozitive, cu alte smartphone-uri existente, de la Samsung și Apple.

@OnLeaks a postat pe Twitter mai multe imagini în care acesta a comparat dimensiunile fizice ale telefoanelor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus cu Samsung Galaxy S6 și Galaxy S7, dar și cu Galaxy Note 7, precum și cu Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus .

După cum se poate vedea în imagini, Galaxy S8 apare ca fiind ușor mai scurt decât Galaxy Note 7, în timp ce Galaxy S8 Plus apare ceva mai înalt spre deosebire de ce au crezut cititorii.

Cele două smartphone-uri S8 sunt în mod considerabil mai înalte decât Samsung Galaxy S6 și Galaxy S7.

Interesant este faptul că Samsung Galaxy S8 Plus are o înălțime destul de asemănătoare cu cea a lui iPhone 7 Plus – poate o idee mai mare, în ciuda faptului că oferă un ecran mult mai mare.

Samsung se pare că a încercat tot posibilul să ofere cât mai mult ecran pentru Galaxy S8+, ecran care va merge aproape sigur și la smartphone-urile sale emblematice viitoare.

Samsung Galaxy S8+, pe de altă parte, se va potrivi nevoilor celor pasionați de multimedia, care salivează automat când văd ecrane mari pe telefoanele mobile.

Samsung a crescut dimensiunile ecranelor celor două viitoare telefoane emblematice, dar acestea sunt încă la dimensiuni rezonabile.

 Dimensiunea ideală – în urma mai multor testări făcute de specialiști pe mai multe categorii de utilizatori pentru a afla dimensiunea ideală a display-ului, majoritatea au votat valori cuprinse 5 și 5,7 inch (12,7-144,8 cm). Această marjă de dimensiune este cea mai potrivită și agreată, incluzând aici în special comoditatea utilizării cu o singură mână și cât de confortabil este de purtat în buzunar. 

Samsung Galaxy S8 și respectiv S8+ ar trebui să aibă dimensiunile 148.90×68 mm, pentru primul și 159×74 mm, pentru al doilea. Grosimea ambelor smartphone-uri nu a fost încă dezvăluită.

Înălțimea a crescut dar lățimea foarte puțin, probabil pentru o mai bună prindere și aderență în mână.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cât de ergonomic și confortabil se vor simți telefoanele în timpul utilizării cu o singură mână.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...