Acasă Comparații Comparare dimensiuni Galaxy S8 și S8+ cu Galaxy S6, S7, Note 7...

Comparare dimensiuni Galaxy S8 și S8+ cu Galaxy S6, S7, Note 7 și iPhone 7

Acum, că design-ul lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ a fost aproape confirmat, noi imagini au apărut și putem compara mărimea fizică a acestor dispozitive, cu alte smartphone-uri existente, de la Samsung și Apple.

@OnLeaks a postat pe Twitter mai multe imagini în care acesta a comparat dimensiunile fizice ale telefoanelor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus cu Samsung Galaxy S6 și Galaxy S7, dar și cu Galaxy Note 7, precum și cu Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus .

După cum se poate vedea în imagini, Galaxy S8 apare ca fiind ușor mai scurt decât Galaxy Note 7, în timp ce Galaxy S8 Plus apare ceva mai înalt spre deosebire de ce au crezut cititorii.

Cele două smartphone-uri S8 sunt în mod considerabil mai înalte decât Samsung Galaxy S6 și Galaxy S7.

Interesant este faptul că Samsung Galaxy S8 Plus are o înălțime destul de asemănătoare cu cea a lui iPhone 7 Plus – poate o idee mai mare, în ciuda faptului că oferă un ecran mult mai mare.

Samsung se pare că a încercat tot posibilul să ofere cât mai mult ecran pentru Galaxy S8+, ecran care va merge aproape sigur și la smartphone-urile sale emblematice viitoare.

Samsung Galaxy S8+, pe de altă parte, se va potrivi nevoilor celor pasionați de multimedia, care salivează automat când văd ecrane mari pe telefoanele mobile.

Samsung a crescut dimensiunile ecranelor celor două viitoare telefoane emblematice, dar acestea sunt încă la dimensiuni rezonabile.

 Dimensiunea ideală – în urma mai multor testări făcute de specialiști pe mai multe categorii de utilizatori pentru a afla dimensiunea ideală a display-ului, majoritatea au votat valori cuprinse 5 și 5,7 inch (12,7-144,8 cm). Această marjă de dimensiune este cea mai potrivită și agreată, incluzând aici în special comoditatea utilizării cu o singură mână și cât de confortabil este de purtat în buzunar. 

Samsung Galaxy S8 și respectiv S8+ ar trebui să aibă dimensiunile 148.90×68 mm, pentru primul și 159×74 mm, pentru al doilea. Grosimea ambelor smartphone-uri nu a fost încă dezvăluită.

Înălțimea a crescut dar lățimea foarte puțin, probabil pentru o mai bună prindere și aderență în mână.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cât de ergonomic și confortabil se vor simți telefoanele în timpul utilizării cu o singură mână.

Stiri

Actualizări Samsung din martie: toate detaliile + ce telefoane vor primi

Noua lună este doar la început și detalii despre noile actualizări Samsung din martie au fost deja anunțate. Mai jos puteți citi...

Samsung a primit din nou BestBrands și premiul German Service

Samsung a câștigat din nou recunoașterea clienților și trofeul BestBrands în Germania. Institutul German pentru Calitatea Serviciilor (DISQ) și Ntv recompensează extinderea...

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...