Acasă Stiri Câteva diferențe dintre Galaxy Note 8 și Galaxy Note 7

Câteva diferențe dintre Galaxy Note 8 și Galaxy Note 7

Prezentarea la New York a phablet-ului Samsung Galaxy Note 8 se apropie cu repeziciune și în acest context vă prezentăm câteva diferențe între Galaxy Note 8 și fostul de acum Galaxy Note 7.

Să precizăm că despre specificațiile lui Galaxy Note 8 vorbim cu o oarecare doză de rezervă, cele menționate sunt în general cele mai des vehiculate de specialiști ca fiind posibile, deci vorbim despre ele cu o certitudine relativă.

Linia Samsung a telefoanelor Galaxy Note a fost caracterizată prin performanțe foarte bune, în general ca adevărate mașini de productivitate până în anul trecut, când Galaxy Note 7, bine primit totuși, s-a prăbușit din cauza designului defectuos al bateriei.

Mulți au avut îndoieli cu privire la viitorul dinastiei Note în săptămânile și lunile care au urmat retragerile jenante, dar la un moment dat după aceea am început să auzim zvonuri că un succesor se află deja în lucru.

Va putea Samsung să readucă la viață această gamă, sau va renunța la ea? Aceasta era întrebarea.

Dar, din cenușa lui Galaxy Note 7 a răsărit precum pasărea Phoenix un nou telefon, mai mare și mai puternic.

Pasărea Phoenix – este o pasăre mitică longevivă, care se regenerează din propria cenușă. Are o longevitate extraordinară, se spune că ar trăi cel puțin 1.400 de ani. Este singura din specia ei, și nu se poate reproduce. Herodot, Pliniu cel Bătrân, Papa Clement I, Ovidiu au contribuit la răspândirea motivului păsării Phoenix. Este considerată un simbol al reînvierii.

Toate dovezile arată acum că da, Galaxy Note 8 va veni la data și ora de acum stabilite, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vă prezentăm câteva diferențe dintre cele două „Note”, cu precizare că diferența de un an între ele a fost hotătâtoare prin prisma progresului tehnologic.

Galaxy Note 8 vs Galaxy Note 7: Ce este nou?

Galaxy Note 8 Galaxy Note 7
Display 6.3-inch Super AMOLED

1440 x 2960 px, 9:18.5

5.7-inch Super AMOLED

1440 x 2560 px, 9:16

Dimensiuni 162.5 x 74.6 x 8.5 mm 153.5 x 73.9 x 7.9 mm
Procesor Snapdragon 835

Exynos 8895

Snapdragon 820

Exynos 8890

RAM 6GB 4GB
Stocare 64GB/128 + microSD 64GB + microSD
Baterie 3.300 mAh 3.500 mAh
Cameră foto spate Duală 12 MP

2x zoom optic

12 MP
Cameră foto față 8 MP, autofocus 5 MP
Rezistență la apă și praf IP68 IP68

Ceea ce vedem mai sus este că Samsung Galaxy Note 8 este un smartphone considerabil mai mare decât Galaxy Note 7.

Nu e nici o greșeală: fiind mai mare, mai înalt și puțin mai gros, Samsung Note 8 va fi un dispozitiv masiv.

Venind cu 12 luni mai târziu, Note 8 are avantajul noului procesor, și anume Snapdragon 835 în Statele Unite sau Exynos 8895 în celelalte locații la nivel internațional.

În ceea ce privește îmbunătățirea față de Note 7, ne așteptăm să vedem o performanță cu aproximativ 33% mai bună la Galaxy Note 8, ceea ce reprezintă un câștig destul de important. Note 8 va veni cu 6 GB de memorie RAM față de 4 GB în Note 7.

„Nota” de anul trecut se încadrează aproape în dimensiuni rezonabile pentru un telefon cu ecran mare, dar, Note 8 se transformă într-un dispozitiv considerabil mai mare. Va fi un pic mai mare și decât Samsung Galaxy S8+. Acest lucru îl va face oarecum mai puțin ergonomic și puțin mai greu manevrabil cu o singură mână.

Când vine vorba de alte specificații, Galaxy Note 8 pare să fie aproape identic cu modelul Galaxy S8+, inclusiv mărimea ecranului, procesorul, stocarea și multe alte caracteristici, precum rezistența la apă și praf IP68. Cu toate acestea, modelul Galaxy S8+ vine cu o baterie de 3.500 mAh, în timp ce Note 8 va apare cu o baterie de 3.300 mAh.

Dacă suntem cu gândul la display-ul său impresionant de 6,3 inch, inevitabil ne duce gândul și speram ca bateria să aibă suficientă putere pentru un timp de functionare pe durata unei zile.

Un detaliu foarte interesant pe care trebuie să-l menționăm aici este prețul relativ ridicat care este vehiculat pentru Note 8 din galaxie. Deși nu este nimic sigur până acum, majoritatea informațiilor converg în intervalul 900 – 1100 USD. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, Galaxy S8+ ar putea să rămână cea mai bună afacere pentru cei care doresc un smartphone Galaxy.

S Pen și noua cameră duală sunt singurele caracteristici noi ale lui Note 8 care le cunoaștem până acum.

Dispozitivul Samsung Note 8 va fi mare, indiferent de modul în care te uiți la el. Pachetul de specificații ar trebui să fie la fel de impresionant.

Este clar că Samsung Galaxy Note 8 vine cu un plus la mai multe capitole, dar ni s-a părut interesant să vă prezentăm această comparație.

Suntem siguri că nu tot ce există pe Galaxy Note 8 a apărut în presă, sigur Samsung a reușit să păstreze câteva lucruri bine ascunse până la prezentarea oficială.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...