Acasă Comparații Galaxy A8 vs Galaxy S8 - care smartphone este cel mai bun?

Galaxy A8 vs Galaxy S8 – care smartphone este cel mai bun?

Noul Galaxy A8 a lui Samsung este deja în vânzare, compania sud-coreeană oferindu-i caracteristici de top la un preț mult mai mic. Dar este oare într-adevăr mai bun și mai valoros decât Samsung Galaxy S8? Cel mai recent Samsung Galaxy A8 oferă câteva caracteristici foarte bune la un preț destul de accesibil față de Galaxy S8.

Pentru banii pe care îi cheltuiți pentru acest smartphone veți fi tratați cu un ecran de 5,6 inch Full HD, Super AMOLED Infinity, cameră foto de 16 MP, sticlă curbată și un elegant finisaj metalic. Deși Samsung a dotat acest smartphone cu doar o singură cameră în spate, există ceva unic, ne referim la departamentul foto, pe partea din față.

Acest obiectiv dual inteligent permite iubitorilor de autoportrete să facă fotografii portret uimitoare cu unghi larg și pot adauga o adâncime de câmp în stilul imaginilor luate cu aparatele foto DSLR.

Alte specificații includ un procesor Samsung Exynos 7885 Octa-core decent, un design rezistent la apă cu certificarea IP68 și memorie RAM de 4 GB, cu un spațiu de stocare de 32/64 GB extensibil până la 256 GB cu un microSD. Smartphone-ul mai vine cu un senzor de amprentă la spate și un acumulator de 3.000mAh – cu încărcare rapidă. Samsung Galaxy S8 este deja o vedetă pe piața telefoanelor mobile, noul telefon A8 are destul multe din specificațiile sale dar la un preț mai mic.

Nu există nici o îndoială că modelul Samsung Galaxy A8 este un telefon foarte bun, iar într-o caracterizare scurtă cei de la site-ul Pocket-Lint l-au numit spunând: „Un telefon care este mai ieftin decât un smartphone pilot, pentru mulți ar fi greu să observe diferența„.

Pocket-Lint este un site din Anglia fondat de Stuart Miles în 2003. Pocket-Linc este o autoritate mondială de încredere în toate domeniile tehnologiei consumatorilor și se ocupă de știri și recenzii de telefoane, case inteligente, mașini, camere foto cu scopul de ajuta cumpărătorii să ia deciziile corecte de cumpărare și să obțină mai mult de la dispozitivul cumpărat.

Cu toate acestea, înainte să vă grăbiți să cumpărați un Galaxy A8, merită să vă amintiți de anul trecut a lui Samsung Galaxy S8. Acest telefon are deja 12 luni, dar este încă unul dintre cele mai bune dispozitive pe care le puteți cumpăra acum și a fost unul dintre cei mai mari câștigători de premii din domeniul telefoniei mobile din anul 2017. Față de prețul la care a fost lansat anul trecut în luna aprilie, acum prin apariția pe piață a altor telefoane reprezentative de la Samsung, prețul lui Galaxy S8 a scăzut semnificativ.

De fapt, unele oferte de pe piață fac ca acest dispozitiv să fie momentan doar puțin mai scump decât un Galaxy A8. Ca o reamintire, Samsung Galaxy S8 include un ecran OLED curbat, un procesor mult mai rapid și o cameră foto de vârf.

Aceste prețuri reduse fac smartphone-ul Galaxy S8, chiar dacă are deja un an, să aibă încă greutatea lui pe piață. Este destul de greu să nu recomandăm acest smartphone în detrimentul lui Samsung Galaxy A8.

Indiferent de telefonul pe care îl cumpărați în final de la Samsung, fie că este Galaxy S8 fie Galaxy A8, este puțin probabil să fiți dezamăgit. Decizia vă aparține.

SourceExpress

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...